Omschrijving

Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare ouderen en werk jij graag in een groene en rustige omgeving? Cordaan zoekt per 1 september a.s. een enthousiaste ergotherapeut voor 24 uur per week voor woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark gelegen in Nieuw-Vennep.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn.

  • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. €2.700,- en max. € 4.286,- bruto per maand o.b.v. 36u;
  • Een goede pensioenregeling ;
  • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij per 1 september a.s. op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep Somatiek en PG. We zoeken iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de WLZ gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg waar Cordaan veel aandacht aan besteed. Je kunt naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aannemen in de zorgteams.

Vereisten

Waar ga jij werken?
Je gaat werken in woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep. Naast je werkzaamheden bij Cordaan wordt je gemiddeld één dag(deel) per week gedetacheerd bij een locatie van een andere organisatie in Nieuw-Vennep en/of Hoofddorp. Ook hier gaat het om PG en Somatiek. Het team van ergotherapeuten bestaat uit vijf collega’s.

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut ben jij belangrijk voor je cliënt. Samen vormen jullie een team en werk je aan zijn of haar doelen. Je begeleidt, ondersteund en motiveert onze bewoners. Veelvoorkomende taken zijn het geven van adviezen omtrent zitten/liggen, decubituspreventie en het indiceren van passende hulpmiddelen/aanpassingen. Je adviseert en instrueert andere zorgverleners bij de zorgverlening en het gebruik van hulpmiddelen. Het vergroten van de zelfredzaamheid van de bewoners staat ook op de voorgrond. Dit doe je door de mogelijkheden van het alledaags handelen te onderzoeken en te trainen. Bovendien onderhoud je nauw contacten met andere disciplines om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. In combinatie met jouw deskundigheid en enthousiasme draag jij bij aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Jaap Kamphuis (manager behandelaren) via 06-52717479. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007. 

Reageren kan tot 2 augustus a.s.  

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature