Ergotherapeut - locatie In Het Zomerpark - afdeling WLZ somatiek en psychogeriatrie

Omschrijving


Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare ouderen en werk jij graag in een groene en rustige omgeving? Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut.

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut ben jij belangrijk voor je cliënt. Samen vormen jullie een team en werk je aan zijn of haar doelen. Je begeleidt, ondersteund en motiveert onze bewoners. Veelvoorkomende taken zijn het geven van adviezen omtrent zitten/liggen, decubituspreventie en het indiceren van passende hulpmiddelen/aanpassingen. Je adviseert en instrueert andere zorgverleners bij de zorgverlening en het gebruik van hulpmiddelen. Het vergroten van de zelfredzaamheid van de bewoners staat ook op de voorgrond. Dit doe je door de mogelijkheden van het alledaags handelen te onderzoeken en te trainen. Bovendien onderhoud je nauw contacten met andere disciplines om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. In combinatie met jouw deskundigheid en enthousiasme draag jij bij aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

Waar ga jij werken?
De vacature is in eerste instantie specifiek voor locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep. Mogelijk word je ook ingezet op de andere locaties binnen Cordaan.

Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven.


Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep somatiek en psychogeriatrie. We zoeken iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de WLZ gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit van de zorg. Je kunt naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aannemen in de zorgteams.


Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

  • Een jaarcontract (12-16 uur per week, met een mogelijke verhoging wanneer er extra formatieruimte onstaat) met uitzicht op een vast contract
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. €2.533,- en max. € 4.021,- bruto per maand o.b.v. 36u
  • Een goede pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7.4% van je bruto jaarsalaris
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan 

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Heb je inhoudelijke vragen mail dan naar ergotherapieinhetzomerpark@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Let op: sollicitatie die per mail worden verzonden kunnen niet in behandeling worden genomen.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.