Omschrijving

Als ergotherapeut bij Cordaan Zorg in de Wijk ondersteun je ouderen in het optimaal uitvoeren van de ADL-handelingen thuis. Je helpt je cliënten bij het vergroten van de zelfredzaamheid, participeren in de samenleving en het zelfstandig thuis wonen. Je werkt samen in een multidisciplinair team met thuiszorg,  huisarts en andere disciplines. Vanuit jouw specialisme heb je hierbij een signalerende en adviserende rol.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €3.084,- en max. €4.426,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Voldoende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een gediplomeerd ergotherapeut en je bent beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week. Je hebt kennis en ervaring in de ergotherapeutische behandeling. Als ergotherapeut werk je zeer zelfstandig in de wijk. Je vindt het leuk om de cliënt in zijn eigen omgeving te behandelen en kan je therapie afstemmen op omstandigheden van de cliënt. Je bent ondernemend, zoekt actief verbinding met de wijkverpleegkundigen, wijkteams, verwijzers en andere behandelaren/disciplines en draagt graag je kennis over. Je bouwt in je eigen gebied een mooi netwerk op met verwijzers, behandelaren, wijkteams en andere (sociale) wijkondersteuners. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en verdiept je graag in een specialisme zoals Parkinson, dementie, oncologie of COPD. Je ziet en benut kansen om jouw dienstverlening aan te passen aan de ontwikkelingen in de wijk.

Waar ga je werken?
Cordaan Zorg in de Wijk bestaat uit 14 clusters waarin thuiszorg wordt geboden, verdeeld over drie gebieden in Amsterdam. De wijkverpleegkundigen en de collega’s van de wijkteams stemmen de zorg en ondersteuning voor de cliënten op elkaar af en verbinden verschillende partijen in de wijk. Als ergotherapeut in de wijk maak je deel uit van het expertiseteam. Het expertiseteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, casemanagers dementie en gespecialiseerd verpleegkundigen.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marloes Alteveer via 06-48430289 of malteveer@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature