Ergotherapeut VGZ

Omschrijving

Het expertiseteam paramedici VGZ is per 1 februari 2019 op zoek naar een nieuwe collega ergotherapie voor 24+ uur per week. De cliëntengroep varieert van licht verstandelijk beperkt tot zeer ernstig meervoudig beperkt. Zowel rolstoelgebonden cliënten als cliënten met autisme vallen binnen de doelgroep. 


Wat ga je doen?
De werkzaamheden die je binnen deze functie tegenkomt zijn zeer divers, evenals de doelgroep. Je houdt je o.a. bezig met; rolstoel aanvragen en aanpassingen, tiladviezen, instructie geven aan begeleiding, SI vraagstukken, decubitus preventie, epilepsie en dagbestedingsactiviteiten.


Je bent werkzaam in de WLZ en in de eerste lijn. Waar nodig vinden huisbezoeken plaats voor cliënten.

Je bent zelfsturend en kan je eigen tijd indelen, waarbij de cliënt altijd centraal staat. Het geven van langdurige behandeling komt hier niet vaak voor, de werkzaamheden bestaan voornamelijk uit adviseren en instructie geven. Er komen regelmatig losse vragen van dezelfde cliënten.


Waar ga je werken?

Je komt te werken in het expertiseteam paramedici VGZ. Je werkzaamheden vinden plaats in zowel de woonlocaties, dagcentra en eerstelijnszorg en zijn verdeeld over meerdere locaties door heel Amsterdam. Het team bestaat uit ongeveer 18 medewerkers binnen verschillende disciplines. Je werkt samen met de fysiotherapie, logopedie, gedragsdeskundige en AVG arts. Daarnaast werk je veel op de werkvloer, dus heb je veel contact met (persoonlijk) begeleiders. Je neemt deel aan MDO’s en persoonlijk planbesprekingen.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma ergotherapie, je hebt relevante (minimaal 2 jaar) werkervaring en affiniteit met de doelgroep is een must. Je bent in staat klantgericht te handelen, in een optimale samenwerking met andere behandelaars en begeleiding. Je bent ondernemend, je kunt goed zelfstandig werken en je kunt goed prioriteiten stellen. Je bent enthousiast en je hebt een flexibele instelling, waardoor je goed, snel kunt schakelen tussen locaties en cliëntengroepen. 


Je bent creatief en in staat om buiten de bestaande kaders te denken. Je communiceert gemakkelijk met leidinggevende, collega's in het (para)medisch team en andere collega’s VGZ. Je hebt geduld om met cliënten te communiceren en je kunt je aanpassen aan het niveau van de cliënt. Je bent in staat om op een duidelijke manier instructie te geven aan begeleiders. Je bent bereid veel/regelmatig te verplaatsen tussen de locaties van Cordaan VG. Opleiding SI is een grote meerwaarde.Het bezit van rijbewijs en auto is wenselijk.


Wat krijg je van ons?

  • Het dienstverband is voor 24+ uur per week. 
  • Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van minimaal 1 jaar. 
  • De functie is ingedeeld in FWG 55, conform CAO GHZ (min. €2675 en max. €3582 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Wij bieden een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een referentiecheck maakt standaard deel uit van de sollicitatieprocedure.


Enthousiast?

Mooi! Solliciteer hier dan direct online, dat kan tot tot 24 januari 2019.

Neem voor vragen contact op met Joanne van den Akker (ergotherapeut) via E. jvandenakker@cordaan.nl,
of met Laurent Jan van den Bogaard, manager behandelzaken via E. lvandenbogaard@cordaan.nl of T. 06 2237 5398.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.