Omschrijving

Cordaan is op zoek naar een ervaringsdeskundige die het Team Herstel komt versterken. Heb jij een mbo 4 zorgdiploma, ben je ervaringsdeskundige op het gebied van psychiatrie en/of verslaving, en heb je meerdere jaren relevante werkervaring? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?

Team Herstel bestaat uit ervaringswerkers met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond. Het team benut eigen ervaringen om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke herstelproces, het vinden van eigen kracht, wensen en dromen. Dat gebeurt bijvoorbeeld via de cursus ‘Hey, doe je mee?’. Het team zoekt naar de kracht die een cliënt in zich heeft. Op dit moment bestaat het team uit acht ervaringswerkers. Ieder vult de functie op zijn of haar eigen manier in. Kijk voor meer informatie op:

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een ervaringsdeskundige op het gebied van psychiatrie en/of verslaving, die ons team Herstel komt versterken. Als ervaringswerker ondersteun je cliënten met gecombineerde psychiatrische-/verslavingsproblematiek. Daarnaast is het de bedoeling dat je jouw kennis en kunde overdraagt aan collega’s van Team Herstel. Als ervaringswerker heb je een rol in het mede ontwikkelen, uitdragen en uitvoeren van de herstelvisie van Cordaan met als doel het herstelondersteunend werken bij medewerkers en cliënten van Cordaan te ondersteunen en bevorderen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent ervaringsdeskundige op het gebied van psychatrie en/of verslaving en je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en hebt ruime kennis van het vakgebied herstel;
 • Je hebt een afgeronde opleiding gericht op ervaringsdeskundigheid (bijvoorbeeld ARIE, Howie the Harp, MBO persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen met ervaringsdeskundigheid);
 • Je laat zien op welke manier je kunt reflecteren op je eigen herstelproces. Je weet dit te vertalen naar een bijdrage aan herstel;
 • Je bent geduldig, volhardend en bezit een gezonde dosis humor. Je bent in staat om op verschillende niveaus te schakelen en mensen aan je binden en te motiveren. Je bent representatief en integer

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract voor 28 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband; · Salaris conform cao GGZ FWG 40 (p. 70, min €2.077,- en max. €3.037 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Chantal  van Veldhuizen (manager Team Herstel) via cvanveldhuizen@cordaan.nl / 06-51969821.. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl / 06-28356372.

De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 20 september 2021.

Sollicitatieprocedu
re

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature