Facilitair manager ouderenzorg

Omschrijving

Cordaan is een ambitieuze, brede zorgorganisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Voor het domein Wonen met Zorg voor Ouderen zijn wij op zoek naar een gedreven Facilitair teammanager voor verpleeghuis De Die in Amsterdam Noord die daarnaast de locatiemanager van twee kleinschalige woonlocaties ondersteunt in de aansturing van de facilitaire processen.

 

Wat ga je doen?

Als facilitair teammanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening op de locaties en adviseer en ondersteun je de locatiemanagers en directie. Je coacht en stuurt de facilitaire medewerkers om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Je bent vooral (pro)-actief en zelfstandig in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening op het gebied van kwaliteit en servicegerichtheid. Je bent zichtbaar op de werkvloer, praktisch inzetbaar en je hebt gastvrijheid heel hoog in het vaandel. Daarnaast vertaal en implementeer je beleid en ondersteun je het management rondom de beheersing en reductie van facilitaire kosten.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een intelligent en analytisch persoon met een afgeronde HBO opleiding (Facility Management/Hotel management) bij voorkeur aangevuld met een Greenbelt opleiding Lean management. Ervaring in de zorg en de principes van gastvrijheid is een pré. Jij vindt het vooral leuk om te bouwen aan teams, bent proactief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben je klantgericht met een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie. Ook bewaak je de voortgang van werkafspraken, beheer je het facilitair budget en breng je oplossingen aan, zodra je problemen signaleert.

 

Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je werkt 32 - 36 uur per week
  • Het salaris en inschaling zijn conform VVT, FWG 60
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering
  • Scholingsmogelijkheden
  • Fietsplan 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Amanda Classen, Programmamanager Facilitaire Zaken & Dienstverlening, op aclassen@cordaan.nl. Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.