Omschrijving

Maak kennis met het Flexbureau LVB+/GGZ van Cordaan. Het Flexbureau is er voor mensen die ervaring willen op doen of zich (nog) niet willen binden aan één locatie. Daarnaast is het dé manier om kennis te maken met Cordaan, en door te groeien binnen één van de grootste zorgorganisaties in de stadsregio Amsterdam. Dus: heb jij net je zorgdiploma op zak en sta je in de startblokken om ervaring in de zorg op te doen? Lees dan snel verder!

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO GGZ FWG 40 (min 1.963- en max € 2.902 bruto per maand);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Met welke doelgroep(en) ga jij werken?
Je gaat aan de slag binnen de doelgroepen LVB+ en GGZ. Het is ook mogelijk dat je gaat werken als vaste flexers op een locatie. Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. Ieder persoon is weer anders en juist dat maakt jouw werk zo gevarieerd.

De locaties binnen LVB+/GGZ richten zich op cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB), waarbij er vaak sprake is van duale problematiek (bijvoorbeeld: verslaving, psychische problematiek en/of gedragsproblemen). Dit vraagt dat je als begeleider de begeleiding(sstijl) kunt aanpassen aan de vraag van dat moment, afhankelijk van deze bijkomende problematiek. Vanuit het Flexbureau word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.

Vereisten

Wie ben jij?  

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Verpleegkunde (niv. 4 of 5) of vergelijkbaar (harde eis);
 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen GGZ en LVB+;
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je wilt werken met verschillende doelgroepen, ook die met een lager niveau;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je ziet jezelf in de rol van coach en begeleider;
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar en werkt niet meer dan 28 uur bij een andere werkgever.

Waar ga je werken?

Op dit moment zoeken wij alleen flexers voor de volgende locatie:

 • Kraaipan Oase & Staalman Oase GGZ (zwangerschapsvervanging) - 28-32 uur

Voor een zwangerschapsvervanging zoeken wij van juni t/m augustus 2021 een vaste flexer met GGZ-ervaring die het leuk vindt om vliegende keep te zijn voor deze twee GGZ-locaties. Je ontvangt een tijdelijk contract voor 28-32 uur, met de mogelijkheden om te blijven bij Cordaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, want het is een solistische functie. Beide locaties bedienen eenzelfde doelgroep. De Werkzaamheden zijn zowel het present zijn op locatie als het bezoeken van individuele bewoners.

De Kraaipan Oase:
In de Kraaipan Oase (KPO) is een ouderinitiatief van Ypsilon. Hier wonen 35 bewoners (gemiddeld 25-55 jaar) die graag weer zo goed mogelijk willen functioneren binnen de maatschappij. Naast psychosegevoeligheid, is bij sommige bewoners ook sprake van andere problematiek zoals verslaving, depressiviteit et cetera. Hier liggen de uitdagingen voor de begeleiding om bewoners in te ondersteunen.

Alle bewoners wonen in een eigen zelfstandige huurwoning in de Transvaalbuurt op loopafstand van hun eigen gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. De KPO is een project dat door ouders is opgezet, om optimale woon-, leef-, en ontwikkelingsomstandigheden te bieden voor bewoners. De KPO heeft een samenwerkingsverband met Cordaan; vanuit Cordaan wordt de ambulante woonbegeleiding verzorgd vanuit het team dat exclusief voor de bewoners van de KPO werkt.

Staalman Oase
Het woonproject Staalman Oase in Amsterdam Nieuw-West / Sloten is ook een ouderinitiatief van Ypsilon. deze locatie is nog in ontwikkeling, hier komen straks 30 mensen te wonen. De verwachting is dat er in juli weer 8 nieuwe woningen worden opgeleverd.

Binnen de SSO vallen 30 woningen op loopafstand van de gemeenschappelijke ruimte, waar men elkaar kan ontmoeten, koffiedrinken, cursussen kan volgen, muziek, thema-avonden, aan gezamenlijke activiteiten deelnemen. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin. De gemeenschappelijke ruimte zit op de eerste etage (trap!) van een pand in de Staalmanpleinbuurt. De SSO-woningen liggen in panden in deze rustige buurt, allemaal op loopafstand. Elke bewoner kan vanuit zijn eigen woning via de anonimiteit van de straat naar de gemeenschappelijke ruimte. Wonen zoals elke andere Amsterdammer en toch met sociale opvang binnen handbereik. De gemeenschappelijke ruimte wordt ingericht en gebruikt in samenspraak met de bewoners. Er is een keuken voor gemeenschappelijke maaltijden.

Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature