Omschrijving

Maak kennis met het Flexbureau VGZ van Cordaan. Het Flexbureau is er voor mensen die ervaring willen op doen of zich (nog) niet willen binden aan één locatie. Daarnaast is het dé manier om Cordaan binnen te komen en door te groeien binnen een van de grootste zorg organisaties van de gemeente Amsterdam. Is er wederzijdse tevredenheid bij een van de locaties waar jij flext? Dan stroom jij zonder problemen door. Sterker nog, dit komt zo vaak voor dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe talenten. Wat denk jij? Ideaal toch?!     

Baan in 1 dag? Bij ons is het mogelijk: 's ochtends op een sollicitatiegesprek, 's middags een baan! Na jouw sollicitatie bij het Flexbureau word je op basis van jouw opleiding wel of niet uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek kan het zijn dat je direct hoort of je wel of niet bent aangenomen. Misschien start jij vervolgens de volgende dag al. Is dat toch net iets te snel? Dan kijken we samen met jou naar jouw gewenste startdatum.

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het is ook mogelijk om vaste te flexer te worden bij een van onze locaties;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?  

 • Je bent in bezit van een zorg diploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Z- Verpleegkunde of vergelijkbaar (diploma is een vereiste).
 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen LVB, MVB en EVB.
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je vindt het geen probleem om ADL werkzaamheden te verrichten.
 • Je wilt werken met verschillende doelgroepen, ook die met een lager niveau.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Je ziet jezelf in de rol van coach en begeleider.
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar en werkt niet meer dan 28 uur bij een andere werkgever.

Waar ga je werken?
Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van. Tevens zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Cordaan. Als interne kandidaat heb je namelijk bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag, maar het is ook mogelijk om vaker en meer op een bepaalde locatie te werken.

Je gaat aan de slag binnen de doelgroepen LVB, MVB en EVB. Het is ook mogelijk dat je gaat werken als vaste flexers op een locatie. Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Afhankelijk van waar jij wordt ingedeeld is dit de doelgroep wonen met verzorging, of wonen met behandeling. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook op het gebied van de ADL & HDL. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider verantwoordelijk. Vanuit het Flexbureau word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.

Enthousiast?  
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Meer informatie? Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Marieke Hordijk (recruitment) via 06 2835 6372 / mhordijk@cordaan.nl
Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature