Flex begeleider VGZ - De Marius Meijboom

Omschrijving

Ben jij die medewerker die het leuk vindt om een afwisselende baan te hebben, flexibel is en graag werkt op verschillende groepen? Beschik jij over een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau? Dan zijn wij bij De Marius Meijboom in Amsterdam IJburg op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bij Cordaan werken we aan een goed leven voor mensen met een beperking. We werken dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben en dichtbij de mensen om hen heen. We zijn deel van de samenleving en dragen daar op verschillende manieren aan bij.

Wat ga je doen?
Samen met een team collega’s ondersteun en verzorg je bewoners van De Marius Meijboom daar waar nodig. Mensen met EMB zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de omgeving, voor alle dagelijkse handelingen. Dit vraagt een groot inlevingsvermogen van de begeleiders en een intensieve samenwerking met ouders. Naast het bieden van de ADL (wassen, aankleden, eten geven) is het ook een belangrijk onderdeel van je werk om bewoners te  stimuleren en activeren.

Je bent tijdens je werk voortdurend alert op kleine signalen. Je moet kunnen letten op de context en kleine veranderingen in lichaamshouding, spierspanning, gelaatsuitdrukking, geluiden en beweging. De bewoners communiceren veelal met kleine non-verbale signalen bijvoorbeeld door middel van geluiden, kijken of aantikken van foto’s, gebaren en mimiek. 

De uitdaging van een begeleider is het verstaan van deze manier van communiceren. Je werkt altijd samen met een directe collega. Als flexmedewerker ligt het accent van de begeleiding voornamelijk in delen van de ochtend, namiddag en avond. Elke groep heeft zijn eigen team met vaste medewerkers. Daarnaast hebben we een pool van flexmedewerkers, die het leuk vinden om op verschillende groepen te werken. 

De locatie
De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Sinds twee jaar wonen of logeren hier kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap. De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een groot balkon en een mooie leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24-uurs visie. Er is een intensieve samenwerking met ouders. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de Wijk.

Vereisten

Wie ben jij?
Je beschikt over een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau. Jij hebt affiniteit met het werken met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Je bent een teamspeler, oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste werkhouding. Je bent in staat om een huiselijke sfeer te creëren en hebt oog voor de kleine signalen waarmee de bewoners communiceren. Je bent enthousiast, creatief en hebt gevoel voor humor! Je kan makkelijk inspringen in verschillende situaties en vind het leuk om te werken op wisselende groepen.

Wat krijg je van ons?

  • Als regel geldt in eerste instantie een contract voor een half jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd. 
  • Afhankelijk van je functie kom je in FWG 25 (bij ADL / €1.546 - €2.308 per maand op basis van een fulltime dienstverband) of FWG 35 (bij assistent begeleider / €1.720 - €2.558 per maand op basis van een fulltime dienstverband). De CAO Gehandicaptenzorg is bij ons van toepassing.
  • Je komt te werken in een dynamische omgeving vol afwisseling en in een informele en collegiale werksfeer.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij naast je cv ook een motivatie. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone Kol van de Marius Meijboom/ T. 06-27110964 / E. skol@demariusmeijboom.nl of met Saskia Teunissen (recruiter) via 06-3918 4897 / steunissen@cordaan.nl. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature