Omschrijving

Ben jij (bijna) afgestudeerd in de zorg? Wil jij zelf bepalen wanneer en hoeveel diensten jij beschikbaar bent? En wil jij graag werken in een hecht teamverband van flexers op dezelfde locatie? Dan is de flexpoule van De Werf wat voor jou!

 • Een contract met het mede door jou gekozen aantal vaste uren (parttime/fulltime) en met de luxe om je eigen diensten in te delen.
 • Salaris in schaal 35 van de cao Gehandicaptenzorg - tussen € 1.800 - € 2.675 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Je gaat als flexer aan de slag voor meerdere groepen binnen De Werf waardoor je je kennis en vaardigheden vergroot en je maximale werkervaring opdoet. En de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste plek op de Werf indien gewenst.
 • Je wordt als volwaardig teamlid behandeld en participeert in teamvergaderingen en trainingen. Trainingen die je gaat volgen zijn onder andere; Triple C, Medicatie, BHV, De-escalerend werken, Epilepsie en Verslikken. Daarnaast krijg je toegang tot de Cordaan Academie, het leerportaal van Cordaan!
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarinkomen bij De Werf.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Locatie De Werf houdt donderdag 5 augustus 2021 een open avond voor iedereen die interesse heeft om te werken op De Werf! Kijk hier voor meer informatie en aanmelding. Wil je alvast meer weten over De Werf? Kijk dan op deze pagina voor ervaringsverhalen van onze eigen medewerkers!

De Werf
De Werf is een kleine woonwijk voor mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam Noord. De meeste cliënten die wonen op De Werf hebben gespecialiseerde begeleiding nodig. Er zijn 13 woongroepen met hun eigen teams, maar iedereen kent en helpt elkaar op De Werf. In ieder huis wonen 4 tot 7 bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Al onze cliënten vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag, escalaties kunnen vookomen. De Werf is zelfonderhoudend: zo helpen de cliënten mee met koken en het schone wasgoed. De plantsoenen worden onderhouden door cliënten van het leer-werkbedrijf, en ook in het restaurant werken bewoners. Op zondag is er de soos: een dj, een dansvloer, en soms een zangoptreden en een patatkraam - wat een gezelligheid!

Triple C
Als begeleider op De Werf ga jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt aan. Samen met de cliënt werk je aan een betekenisvolle daginvulling en kijk je via de Triple C-methode naar het probleemgedrag. Triple C is een methodiek in de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking en heeft als visie ‘het herstel en het ervaren van het gewone leven’. Door deze andere manier van kijken, realiseer jij samen met de groep activiteiten die tegemoetkomen aan ieders behoeften. Zoals het creëren van een prettige leefomgeving, dienstbaar zijn voor een ander en echt iets betekenisvol doen.

In onderstaande video vertellen medewerkers van De Werf hoe het is om te werken op De Werf en waarom zij hun werk zo uniek vinden:

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo 3 niveau.
  • Of je zit in het laatste jaar van je opleiding (zit je nog niet in je laatste jaar maar wil je wel graag ervaring opdoen op De Werf, neem dan contact op met het stagebureau)
 • Je staat stevig in je schoenen. Jij kan situaties goed inschatten en je schrikt niet snel van verbale of fysieke agressie.
 • Je bent minimaal 2 dagen per week beshikbaar.
 • Je draait je hand niet om voor (lichte) ADL taken.
 • Je bent positief ingesteld.
 • Je hebt een gezonde dosis humor. Wanneer jij van bepaalde situaties de lol kunt in zien, valt er nog een heleboel te lachen!

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Gerard Doodeman (Projectcoördinator De Werf) via 06-2849 8588 / gdoodeman@cordaan.nl. Voor overige vragen kan je bellen/mailen/appen naar Saskia Teunissen (recruiter) via steunissen@cordaan.nl of 06-39184897.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature