Omschrijving

Cordaan zoekt per direct een enthousiaste ergotherapeut voor de flexpool. Heb jij ervaring in de geriatrische revalidatie zorg (GRZ) en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar? Dan horen wij graag van je!

Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt van ons een min/max contract voor minimaal 8 uur per week voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken
    geschiktheid;
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. € 2.700,- en max. € 4.286,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Scholingsmogelijkheden (niet direct binnen het Flexbureau). 

Wie ben je?
Voor de flexpool zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut (ingeschreven in het kwaliteitsregister). Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team samen te werken en kent de inhoud van geriatrische revalidatiezorg. Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. Je werkt zelfstandig binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut en logopedie.

Vereisten

Waar ga je werken?
Werken bij de flexpool is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal 8 uur werk per week. Je geeft iedere week je beschikbaarheid door wanneer en hoeveel uur je kunt werken. De GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam West (Hof van Sloten), Amsterdam Noord (De Die) en Nieuw-Vennep (In Het Zomerpark). Als Ergotherapeut werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. De doelgroep zal voornamelijk bestaan uit orthopedie, trauma en DBC overig.

Enthousiast?
Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature