Omschrijving

Ons teams op De Werf is per direct op zoek naar enthousiaste (Flexibele) Begeleiders en (Flexibele) Ondersteunend Begeleiders. Ben jij op zoek naar een baan als (Ondersteunend) Begeleider, of wil jij je heel graag ontwikkelen Dan zijn we op zoek naar jou! Team De Werf zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe ervaren begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan onze locatie. Beschik jij over een niveau 3 of niveau 4 diploma in de zorg en wil je jezelf graag extra ontwikkelen en opleiden? Bekijk dan onderstaande vacature!

De locatie

De Werf is een kleine woonwijk voor mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam Noord. De meeste cliënten die wonen op De Werf hebben gespecialiseerde begeleiding nodig. Er zijn 13 woongroepen met hun eigen teams, maar iedereen kent en helpt elkaar op De Werf. In ieder huis wonen 4 tot 7 bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Alle onze cliënten vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag, escalaties kunnen voor komen. De Werf is zelfonderhoudend: zo helpen de cliënten mee met koken en het schone wasgoed. De plantsoenen worden onderhouden door cliënten van het leerwerkbedrijf, en ook in het restaurant werken bewoners. Op zondag is er de soos: een dj, een dansvloer, en soms een zangoptreden en een patatkraam - wat een gezelligheid!


Over de functie
Je gaat aan de slag binnen een groep van De Werf waar mensen wonen met een verstandelijke beperking en psychiatrie. Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. Beschik je over een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische zorg of gerelateerde studie); dan bieden wij jou graag de kans om door te groeien tot begeleider niveau 4! Tevens willen we jou als niveau 4 begeleider graag de mogelijkheid bieden om door te groeien middels een relevante hbo opleiding via Cordaan.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband met bijpassende uren;
 • Ondersteunend begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 1.765- € 2.633 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 40; € 1.963- € 2.902 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij

 • Ondersteunend begeleider: Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, verzorgende IG, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Begeleider: Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 4 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). Heb jij je propedeuse gehaald op hbo niveau binnen een zorg gerelateerde studie? Ook dan ben je meer dan welkom om bij ons te solliciteren!
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week als (Ondersteunend) Begeleider; of voor 16-32 uur per week als Flexibele (Ondersteunend) Begeleider.
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met clienten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren.

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren.

Voor vragen over het proces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Dinsdag 6 juli houdt De Werf een online open avond. Ben je benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet, of krijg je graag wat meer informatie over de functie en locatie: Meld je dan gerust aan via onderstaande link:

https://www.cordaan.nl/agenda/online-open-avond-de-werf

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature