Omschrijving

Ons teams op Gaasperdam is per direct op zoek naar enthousiaste (Flexibele) Begeleiders en (Flexibele) Ondersteunend Begeleiders. Ben jij op zoek naar een baan als (Ondersteunend) Begeleider, of wil jij je heel graag ontwikkelen Dan zijn we op zoek naar jou! Team Gaasperdam zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe ervaren begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan onze locatie. Beschik jij over een niveau 3 of niveau 4 diploma in de zorg en wil je jezelf graag extra ontwikkelen en opleiden? Bekijk dan onderstaande vacature!

De locatie
Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 48 cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos.

Als begeleider bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die 1,5 jaar na opening nog volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te denken en dat ieders input wordt gebruikt om samen aan een hecht team te bouwen. Zo kunnen we ons voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat zien we terug in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers.

Over de functie
Je gaat aan de slag binnen een groep van Gaasperdam waar mensen wonen met een verstandelijke beperking en psychiatrie. Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. Beschik je over een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische zorg of gerelateerde studie); dan bieden wij jou graag de kans om door te groeien tot begeleider niveau 4! Tevens willen we jou als niveau 4 begeleider graag de mogelijkheid bieden om door te groeien middels een relevante hbo opleiding via Cordaan.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband met bijpassende uren;
 • Ondersteunend begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 1.765- € 2.633 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 40; € 1.963- € 2.902 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij

 • Ondersteunend begeleider: Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, verzorgende IG, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Begeleider: Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 4 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). Heb jij je propedeuse gehaald op hbo niveau binnen een zorg gerelateerde studie? Ook dan ben je meer dan welkom om bij ons te solliciteren!
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week als (Ondersteunend) Begeleider; of voor 16-32 uur per week als Flexibele (Ondersteunend) Begeleider.
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met clienten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Check altijd of je na je sollicitatie een bevestigingsmail in je (spam)box ontvangt.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Alette Barnhoorn (persoonlijk begeleider Gaasperdam) via abarnhoorn@cordaan.nl of 06 3434 1062. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Saskia Teunissen (recruiter) via steunissen@cordaan.nl of bel/app naar 06 3918 4897.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen.
  Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature