Flexibele Persoonlijk Begeleider LVB +

Omschrijving

Ben jij een zeer ervaren persoonlijk begeleider met veel kennis, ervaring en kunde met de LVB plus doelgroep, kan jij je werkzaamheden snel eigen maken, maak jij snel een connectie met een team en de cliënt maar kan je ook weer afscheid nemen om door te gaan naar de volgende locatie dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken.


Wat ga jij doen

Als flexibele persoonlijk begeleider word je ingezet op verschillende locaties van Cordaan binnen het onderdeel LVB plus in stadsdeel Slotervaart. Jij leert op deze manier in kort durende periodes (1 tot 6 maanden) verschillende LVB plus locaties kennen. Het betreft hier de locaties Foyer, Overtoomsehof VGZ, time-out stabilisatie afdeling en Sloten C. Dit zijn locaties voor individueel wonen, langdurig en kortdurend verblijf met intensieve ondersteuning en behandeling.


Als persoonlijk begeleider heb je de regie over de zorg van diverse cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde, relevante opleiding  HBO SPH/ MWD . Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt enige jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (licht) verstandelijke beperking. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat methodisch te werken en u heeft vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme). Je bent in staat de- escalerend te werken en hebt een hoog arbeidsethos daarnaast ben je in staat tot een hoge mate van zelfreflectie. Jij bent degene die graag leert, een connectie voor een correctie bij de cliënt maakt, kan kijken naar de functie van het gedrag zonder de persoon af te wijzen en je eigen ego opzij kan zetten in het belang van de cliënt. Je  kan in spelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

 

Wat bieden wij?

 Een jaarcontract voor 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;

  • Salaris in schaal FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg (afhankelijk van je opleiding en werkervaring);
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een ruim scholingsaanbod;
  • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen. Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Mereshi Kana naar mereshi@cordaan.recruitee.com, of bel/app naar 0618577578


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.