Omschrijving

Voor onze flexpool zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut (16 tot 32 uur per week) en ergotherapeut (min. 3 uur per week) met hart voor de ouderenzorg . Heb je ervaring in de geriatrische revalidatie zorg (GRZ) en lijkt het je leuk om in een dynamische stedelijke omgeving te werken als Amsterdam. Dan horen wij graag van je!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt van ons een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 55 min. € 2.700,- en max. € 4.286,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling.

Waar ga je werken?
De GRZ-afdelingen van Cordaan bevinden zich in Amsterdam West (Hof van Sloten) en Noord (De Die). Werken bij de flexpool is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Je geeft iedere week je beschikbaarheid door waardoor je dus zelf je rooster kan bepalen.
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als fysiotherapeut/ergotherapeut werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie.
Menig ziekenhuisbed in Amsterdam blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg. De GRZ is de connectie tussen ziekenhuis en thuis. We streven ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan door – naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling – ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling en innovatie.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een gediplomeerd en BIG-geregistreerd fysiotherapeut of ergotherapeut;
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Kennis en ervaring in de intramurale zorg is een pre;
 • Je hebt affiniteit met de Geriatrische Revalidatie Zorg;
 • Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld;
 • Je werkt zelfstandig binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut en logopedie.

Enthousiast?
Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Nelleke Joseph-Kruyswijk (teammanager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature