Flexpool ouderenzorg De Marke De Meenthoek

Omschrijving

Bepaal jij graag je eigen rooster? Ben je opzoek naar meer uren naast je vaste baan? Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Kom dan als gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige werken bij de flexpool van ons woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt van ons een min/max contract voor 3 uur per week voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Het salaris is afhankelijk van je functie en werkervaring en is minimaal bruto €11,34 en maximaal €23,69 per uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden (niet direct binnen het Flexbureau).

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4/5) en bent BIG geregistreerd;
 • Je verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date;
 • Minimaal 1 dag beschikbaar voor het Flexbureau (rooster op maat);
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer met een positieve instelling;
 • Deskundig en hebt een groot inlevingsvermogen;
 • Niet meer dan 28 uur werkzaam bij een andere werkgever.

Vereisten

Waar ga je werken?
Werken bij het Flexbureau is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Bij ons heb je je eigen regie over je te werken diensten. Je bekijkt iedere week welke diensten voor jou beschikbaar zijn. Indien je de aangeboden dienst kunt werken bevestig je de gekozen dienst en ben je automatisch gepland. Je kan ingedeeld worden voor verschillende afdelingen of een vaste afdeling.

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een woon- en zorgcentrum voor ouderen in het centrum van het mooie Huizen. Het is een unieke locatie in 't Gooi vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Tevens kunnen bewoners zelfstandig wonen middels huur van een appartement (145 appartementen), met mogelijkheid van zorg aan huis. De penthouses worden in de vrije sector verhuurd.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG (niveau 3) / verpleegkundige (niveau 4/5) bij het Flexbureau ouderenzorg werk je voor ’De Marke De Meenthoek' in Huizen. Als flexer zorg je samen met je collega’s voor een prettige woon- en leefomgeving. En kijk je wat de

wensen en behoeften van de cliënt zijn. Als gediplomeerd verzorgende IG / verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse basiszorg voor je cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheid van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je draagt zorg voor het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met familieleden, mantelzorgers of zorg professionals laat jij je deskundigheid en inlevingsvermogen zien.

Enthousiast? 
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager) via 06-27744614. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature