Omschrijving

Bepaal jij graag je eigen rooster? Ben je opzoek naar meer uren naast je vaste baan? Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Kom dan als gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige werken bij de flexpool van ons woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt van ons een min/max contract voor 3 uur per week voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Het salaris is afhankelijk van je functie en werkervaring en is minimaal bruto €11,34 en maximaal €23,69 per uur;
 • Pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden (niet direct binnen het Flexbureau.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige;
 • Je verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date (indien verpleegkundige);
 • Minimaal 1 dag beschikbaar voor het Flexbureau (rooster op maat);
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer met een positieve instelling;
 • Deskundig en hebt een groot inlevingsvermogen;
 • Niet meer dan 28 uur werkzaam bij een andere werkgever.

Vereisten

Waar ga je werken?
Werken bij het Flexbureau is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Bij ons heb je je eigen regie over je te werken diensten. Je bekijkt iedere week welke diensten voor jou beschikbaar zijn. Indien je de aangeboden dienst kunt werken bevestig je de gekozen dienst en ben je automatisch gepland. Je kan ingedeeld worden voor verschillende afdelingen of een vaste afdeling. In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG (niveau 3) / verpleegkundige (niveau 4/5) bij het Flexbureau ouderenzorg werk je ‘In Het Zomerpark’ in Nieuw-Vennep. In Het Zomerpark is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning en begeleiding nodig heeft en biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg aan. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als flexer zorg je samen met je collega’s voor een prettige woon- en leefomgeving. En kijk je wat de wensen en behoeften van de cliënt zijn.


Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martine Klijnstra (teamleider) via 06-28529854.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature