Flexpool ouderenzorg – In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep)

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als gastvrouw-heer / helpende (niveau 2) / verzorgende IG (niveau 3) / verpleegkundige (niveau 4/5) bij het Flexbureau ouderenzorg werk je ‘In Het Zomerpark’ in Nieuw-Vennep. In Het Zomerpark is een woon- en zorgcentrum van Cordaan. Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning en begeleiding nodig heeft en biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg aan. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als flexer zorg je samen met je collega’s voor een prettige woon- en leefomgeving. En kijk je wat de wensen en behoeften van de cliënt zijn. Als gastvrouw/heer of gediplomeerd helpende help je bij de dagelijkse (ADL) verzorging en ondersteun je de dagactiviteiten van de cliënten. Ook huishoudelijke werkzaamheden en ondersteuning bij de maaltijden behoort tot je werkzaamheden.  Als gediplomeerd verzorgende IG / verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse basiszorg voor je cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheid van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je draagt zorg voor het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met familieleden, mantelzorgers of zorg professionals laat jij je deskundigheid en inlevingsvermogen zien.


Waar ga je werken

Werken bij het Flexbureau is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Bij ons heb je je eigen regie over je te werken diensten. Je bekijkt iedere week welke diensten voor jou beschikbaar zijn. Indien je de aangeboden dienst kunt werken bevestig je de gekozen dienst en ben je automatisch gepland. Je kan ingedeeld worden voor verschillende afdelingen of een vaste afdeling.
In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een gastvrouw-heer of in bezit van een diploma:
 • Helpende niveau 2
  Verzorgende IG niveau 3
  Verpleegkundige op niveau 4 of 5 en bent BIG geregistreerd
 • Je verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date
 • Minimaal 1 dag beschikbaar voor het Flexbureau (rooster op maat)     
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer met een positieve instelling
 • Deskundig en hebt een groot inlevingsvermogen
 • Niet meer dan 28 uur werkzaam bij een andere werkgever


Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt van ons een min/max contract voor 3 uur per week voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid
 • Reiskostenvergoeding
 • Het salaris is afhankelijk van je functie en werkervaring en is minimaal bruto €11,17 en maximaal €20,15 per uur
 • Pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden (niet direct binnen het Flexbureau)

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mathilde Minderhoud (locatiemanager) via 06-25092164.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.