Omschrijving

Bepaal jij graag je eigen rooster? Ben je opzoek naar meer uren naast je vaste baan? Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Kom dan als gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige werken bij de flexpool in De Marke De Meenthoek (Huizen) van Cordaan in de diensten die jou het beste passen.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een jaarcontract (min. 3 uur per week) met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Het salaris is conform CAO VVT en afhankelijk van je functie en werkervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
 • Bij Cordaan kom je tot bloei! Hiervoor hebben we online leermogelijkheden o.a. via Good Habitz;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan.

Wie ben jij?

 • In bezit van een diploma helpende zorg & welzijn niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of verpleegkunde niveau 4/6 (BIG geregistreerd);
 • Je verpleegtechnische handelingen zijn up to date;
 • Minimaal 2 dagen beschikbaar per maand en inzetbaar via het flexbureau;
 • Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer met een positieve instelling;
 • Deskundig en hebt een groot inlevingsvermogen;

Vereisten

Waar ga je werken?
Werken bij de flexpool is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal drie uur werk per week. Je geeft iedere week je beschikbaarheid door wanneer en hoeveel uur je kunt werken door in te tekenen op diensten. Je hebt dus helemaal de regie over je eigen rooster en het aantal uur dat je wilt werken. We bieden een gevarieerd aanbod van diensten voor verschillende doelgroepen in de ouderzorg. Als zorgprofessional bij de centrale flexpool ouderenzorg kan jij je opgeven voor verschillende diensten voor De Marke - De Meenthoek maar ook voor locaties in Amsterdam die Cordaan vertegenwoordigt.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse basiszorg voor cliënten, samen met je collega’s zorg je voor een prettige woon- en leefomgeving en kijk je wat de wensen en behoeften van de cliënt zijn. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheid van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met familieleden, mantelzorgers of zorg professionals laat jij je deskundigheid en inlevingsvermogen zien.

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over het werken via de flexpool kun je contact opnemen met Judith Geelen bij voorkeur per e mail op jgeelen@cordaan.nl.

Wil je meer informatie over de locatie en functies van De Marke – De Meenthoek in Huizen, dan kun je contact opnemen met Lidy Onink, locatiemanager, via lonink@cordaan,nl. of bereikbaar via de receptie van De Marke – De Meenthoek. Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature