Omschrijving

Ben jij een gedreven functioneel applicatiebeheerder (32-36 uur p.w.) en op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving? Hou je ervan om je enerzijds bezig te houden met het operationeel houden van de bedrijfsapplicaties en anderzijds een rol te spelen in applicatie gerelateerde verandertrajecten en projecten? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32-36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 55 (Min. €3.025,- en max. €4.558,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.)
  CAO VVT verhoogt zijn salarissen per oktober 2023 met 5%;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
 • Cordaan faciliteert thuiswerken.

Wat ga je doen?
Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de aan jou toegewezen applicaties beschikbaar zijn, stelt prioriteiten aan vraagstukken en levert support aan interne gebruikers. Maar ook het vertalen van organisatievraagstukken naar de applicatie-technische en functionele mogelijkheden behoort tot jouw takenpakket. Verder:

 • Bewaak je de voortgang van de werkafspraken, breng je oplossingen aan ter verbetering en ben je het aanspreekpunt voor deze processen;
 • Draai je mee in projecten.

In de komende jaren zal er in de zorgsector steeds meer digitalisering plaats vinden. Onze ICT afdeling ontwikkelt zich in een snel tempo om onze collega’s in de zorg volop te kunnen ondersteunen met slimme applicaties en toepassingen.

Wie ben jij?
Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je resultaatgericht, zelfstandig, omgevingsbewust en kun je onder externe druk het overzicht behouden. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding;
 • Heb je aantoonbare ervaring als functioneel applicatiebeheerder of soortgelijke functie;
 • Ben je bekend met de methodiek BiSL en beschik je over ruime kennis van het gebruik van software applicaties en relevante ITIL-processen;
 • Ben je klantegericht en hebt een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie;
 • Ga je mee met innovaties en lever je daar een belangrijke bijdrage aan;
 • Ervaring in het opzetten en beheren van systeemkoppelingen is een pré.

Heb je ervaring met andere vergelijkbare systemen of ben je leergierig genoeg om kennis te vergaren en te groeien in je functie, reageer dan ook!

Vereisten

Waar ga je werken?
Een afwisselende baan waarmee je voor onze klanten in de zorg het verschil maakt. Je krijgt bij ons veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Wij werken samen in een informele en collegiale sfeer. Je werkplek bevindt zich op het Havengebouw, gelegen naast Amsterdam Centraal station. Daarnaast zal je naar locaties toe gaan en gedeeltelijk thuiswerken, daarin vragen wij flexibiliteit. Je gaat onderdeel uitmaken van de afdeling ICT Functioneel Applicatiebeheer. Deze afdeling beheert een aantal grote applicaties, waaronder personele, plannings-, zorg- en financiële systemen ter ondersteuning van het zorgproces.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Lamers (Manager ICT Digitalisering) via plamers@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Marloes Alteveer (recruiter) via 06 - 48430289 of malteveer@cordaan.nl. Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 28 september. 

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature