Functioneel Applicatiebeheerder B (afd. Huisvesting)

Omschrijving

Wij zoeken binnen de afdeling Huisvesting van Cordaan een functioneel applicatiebeheerder die verantwoordelijk is voor de huidige en toekomstige applicaties.

Voor de afdeling Verhuur en Beheer waaronder deze functie valt, betreft het de verantwoordelijkheid als superuser voor de inhoud en het actueel houden van de gegevens binnen ons bestaande systeem.

Voor de gehele afdeling Huisvesting starten we dit jaar met de invoering van een vastgoedbeheersysteem. In dit project is voor de functioneel applicatiebeheerder een belangrijke rol weggelegd.

 

Waar ga je werken?

Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden. De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in 4 teams. Deze functie valt onder de afdeling Verhuur en Beheer.

 

Functie

De functie levert een belangrijke bijdrage aan het automatiseren van de afdeling Huisvesting.

Het betreft zowel het beheer van de binnen Huisvesting gebruikte applicaties, als het bijdragen aan de ontwikkeling van de nieuwe applicatie. Voor dit laatste wordt een actieve deelname aan het project ter implementatie van het vastgoedbeheersysteem gevraagd en verwachtten we een betrokken rol in het digitaliseren van de gegevensvastlegging.

Binnen de afdeling Verhuur en Beheer wordt al gebruik gemaakt van een applicatie gericht op het (ver)huurproces. Hier ligt de verantwoordelijkheid van de functie op het inhoudelijk up to date houden van de gegevens in de applicatie. Daarnaast vragen we periodiek administratieve ondersteuning door deze functie bij het verwerken van de huur en servicekosten.

Vereisten

Je beschikt over HBO werk- en denk niveau. Verder vragen we kennis van- en ervaring in het werken met (vastgoed)applicaties voor eindgebruikers. Je voelt je goed in het werken binnen een (project)team en bent resultaatgericht. Creativiteit voor het vinden van oplossingen helpt hierbij. Je zoekt afstemming met de klant bij de beantwoording van zijn vragen en ondersteunt bij de realisatie.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar, dat bij gebleken geschiktheid en “klik” kan leiden tot een vast dienstverband. De juiste kandidaat treedt voor 36 uur per week in dienst. Het salaris passende bij deze functie is gewogen in schaal 50 van de cao VVT. Daarnaast kent Cordaan prima secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao VVT waaronder een eindejaarsuitkering. Cordaan heeft een prettige werkomgeving en vindt het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en tot bloei komen, daarom hebben wij ruime scholingsmogelijkheden.

 

Informatie & solliciteren

Wij zien jouw motivatiebrief en cv graag uiterlijk voor 31 oktober tegemoet. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Cordaan en vragen naar Wendy Wilms – van Beusekom, management assistent Huisvesting op 020 435 6295 of wwilms@cordaan.nl.