Fysiotherapeut AMC / Cordaan: Wijkkliniek

Omschrijving

Binnenkort starten het AMC & Cordaan een innovatieve samenwerking in onze vernieuwde locatie Eben Haëzer: de Wijkkliniek. Cliënten kunnen daar rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. Een multidisciplinair team werkt evidence-based aan de behandeling van het acute medische probleem, functiebehoud en een veilige terugkeer naar huis. Naast de Wijkkliniek komt er in Eben Haëzer ook een revalidatiecentrum en woningen voor complexe somatiek en psychogeriatrie. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie.

 

De baan

Als Fysiotherapeut bij Eben Haëzer ga je samen met je collega’s aan de slag om op een creatieve en vernieuwende manier invulling te geven aan de heropening van deze locatie. Je behandelt en je stelt fysiotherapeutische diagnoses voor de cliënten die verblijven bij Eben Haëzer en de cliënten in de buurt die van onze diensten gebruik maken. Je adviseert andere zorgverleners en mantelzorgers en je werkt in samenspraak met verwijzers en andere behandelaars die betrokken zijn bij het zorgproces. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd BIG geregistreerd fysiotherapeut . Bij voorkeur heb je kennis en ervaring in zowel de eerste- als tweedelijns fysiotherapeutische behandeling. Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent ondernemend en flexibel ingesteld. Je kunt goed zelfstandig werken binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde en ergotherapie. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met ouderen en wil je graag onderdeel uitmaken van een nieuw integraal zorgconcept waar de focus ligt op evidence-based werken.


Wat we je bieden

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. De locatie Eben Haëzer is een unieke en stimulerende werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT schaal FWG 55
  • Scholing en doorgroeimogelijkheden
  • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Jouw loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee en biedt in samenwerking met het AMC de begeleiding die je nodig hebt om de volgende stap te maken. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.


Informatie & solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met Ivo de Jong, locatiemanager Eben Haëzer, 06 – 51 05 33 21. Solliciteren kan via de button: voeg bij je CV een kort en bondige motivatie toe.