Omschrijving

Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare ouderen, die korte of lange tijd fysiotherapeutische ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben? Cordaan zoekt voor twee verpleeghuizen in Amsterdam Zuid een enthousiaste fysiotherapeut voor 20 uur per week.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd fysiotherapeutische ondersteuning of begeleiding nodig hebben.

  • Een (parttime) jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.621,- en max. €4.161- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Per half april zijn wij op zoek naar een gediplomeerd fysiotherapeut met affiniteit voor de doelgroep somatiek en (psycho)geriatrie. We zoeken een enthousiaste, energieke, betrokken collega, die samen met het multidisciplinaire team wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven van onze cliënten en daarnaast wil bouwen aan de kwaliteit van zorg.

  • Je bent een gediplomeerd fysiotherapeut, ingeschreven in het BIG-register;
  • Kennis en ervaring in de intramurale- en extramurale fysiotherapeutische behandeling is een pre;
  • Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent klantgericht, ondernemend en flexibel ingesteld;
  • Je bent in staat samen te werken binnen een multidisciplinair team van verzorgenden, artsen, psychologen, ergotherapeuten, beweegagogen en logopedisten.

Vereisten

Waar ga je werken?
Je gaat voor 20 uur werken in een dynamisch en bevlogen team van zes fysiotherapeuten en één bewegingsagoog in regio Amsterdam Zuid. Vier verpleeghuizen worden door ons bediend. Je komt te werken op de volgende locaties:

d´Oude Raai
d´Oude Raai is een net gerenoveerd woonzorgcentrum in de bruisende Amsterdamse wijk De Pijp. De transitie van verzorgingshuis naar verpleeghuis is in volle gang. Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een nieuw multidisciplinair team.

De Buitenhof
De Buitenhof is het grootste verpleeghuis van Cordaan en biedt zorg aan tal van doelgroepen. De Buitenhof heeft daarnaast een belangrijke functie in de wijk.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) via 06-27744545. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature