Omschrijving

Als fysiotherapeut in de wijk bij Cordaan, ondersteunt ouderen in het optimaal uitvoeren van de ADL-handelingen thuis. Je helpt je cliënten bij het verleggen van grenzen, participeren in de samenleving en het zelfstandig en in welbevinden thuis wonen. Je werkt samen in een multidisciplinair team met wijkzorg, huisarts en andere behandelaren. Vanuit je specialisme heb je hierbij een signalerende en adviserende rol. Wanneer een cliënt vanuit de thuissituatie intramuraal gaat wonen, zorg je voor een warme overdracht.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

• Een jaarcontract (parttime/fulltime) met uitzicht op verlenging;

• Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €2.533,- en max. €4.021- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);

• Voldoende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

• Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;

  Vereisten

  Wij ben jij?
  Je bent een gediplomeerd fysiotherapeut en je bent beschikbaar voor 32 uur per week. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring in zowel de eerste- als tweedelijns fysiotherapeutische behandeling. 

  Als fysiotherapeut werk je zeer zelfstandig in de wijk. Je vindt het leuk om de cliënt in zijn eigen omgeving te behandelen en kan je therapie afstemmen op omstandigheden van de cliënt. Je bent ondernemend, zoekt actief verbinding met de wijkteams, verwijzers en andere behandelaren/disciplines en draagt graag je kennis over. Je bouwt in je eigen gebied een mooi netwerk op met verwijzers, behandelaren, wijkteams en andere (sociale) wijkondersteuners. Je verdiept je graag of wil je graag gaan verdiepen in een specialisme zoals Parkinson, dementie, oncologie of COPD. Je hebt affiniteit met GRZ; mensen aan huis revalideren. Je ziet en benut kansen om jouw dienstverlening aan te passen aan de ontwikkelingen in de wijk. 

  Waar ga je werken? 

  Cordaan Zorg in de Wijk bestaat uit 14 clusters waarin thuiszorg wordt geboden, verdeeld over drie gebieden in Amsterdam. De wijkverpleegkundigen en de collega’s van de wijkteams stemmen de zorg en ondersteuning voor de cliënten op elkaar af en verbinden verschillende partijen in de wijk. Als fysiotherapeut in de wijk maak je deel uit van één van de vier expertise teams in Amsterdam . Het expertiseteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, casemanagers dementie en gespecialiseerd verpleegkundigen.  

  Enthousiast?

  Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen via 06-11865088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp. 

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature