Fysiotherapeut - Nieuw Vredenburgh

Omschrijving

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Voor deze locatie in Amsterdam West zoeken wij per 1 september een Fysiotherapeut met hart voor de ouderenzorg. Heb je ervaring in de WLZ en vind je werken in de Eerste Lijn een leuke uitdaging? Lees dan vooral verder.

 

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut binnen Cordaan stel je op basis van onderzoek en diagnose een fysiotherapeutisch behandelplan op, dit doe je in overleg met de overige betrokkenen en disciplines en passend binnen het algemene zorgplan van de cliënt. Je bepaald, in overleg met de arts, of de behandeling gewijzigd moet worden of dat er aanvullingen vereist zijn, of de behandeling kan worden beëindigd, dan wel terugverwijzen op z’n plaats. Je draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden. Je geeft instructies, richtlijnen, adviezen en voorlichting aan behandelaars, verplegend/verzorgend personeel en cliënten en hun relaties. Je bent onderdeel van de vakgroep fysiotherapie in Amsterdam West. Je behandelt cliënten intramuraal in de WLZ, met een (chronische) lichamelijke hulpvraag. Het is ook mogelijk dat je als Fysiotherapeut in de Eerste lijn wordt ingezet. Daarvoor is ervaring in de Eerste lijn een pre.

 

Waar ga je werken?

Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer, waar welzijn en de individuele wensen van de cliënt centraal staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd BIG geregistreerd fysiotherapeut.
  • Kennis en ervaring in de intramurale fysiotherapeutische behandeling is een pre.
  • Je hebt affiniteit met ouderen.
  • Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld.
  • Je werkt zelfstandig binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut en logopedie.

Wat krijg je van ons?

  • Een parttime jaarcontract (20 tot 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 55 min. €2.533 en max. €4.021,- bruto o.b.v. 36 uur
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.

Enthousiast? 

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Jaap Kamphuis (manager behandelzaken) via 06-52717479.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.