Omschrijving

Vanwege zwangerschapsverlof zoekt Cordaan een fysiotherapeut (revalidatie) en ergotherapeut (ouderenzorg);

Per direct en tot 31 december 2021 een fysiotherapeut voor de revalidatie afdeling in De Die, 24 tot 32 uur per week, in Amsterdam Noord.

Per 1 december en tot 1 mei 2021 een ergotherapeut voor de ouderenzorg in Hof van Sloten 24 uur per week en Gerrie Knetemannlaan 8 uur per week, in Amsterdam West.

Wat krijg je van ons?

  • Een tijdelijk contract (met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid);
  • Salaris en inschaling conform CAO VVT, FWG 55 min. € 2.700,- en max. € 4.286,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding; 

Waar ga je werken?
Revalidatie:
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als fysiotherapeut werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie. Menig ziekenhuisbed in Amsterdam en omgeving blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg.

Ouderenzorg:
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep Somatiek en PG. We zoeken
iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de WLZ gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team
wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg waar Cordaan veel aandacht aan besteed. Je kunt naast het werken als behandelaar ook een
coachend/adviserende rol aannemen in de zorgteams. Je behandelt cliënten intramuraal in de WLZ met een (chronische) lichamelijke hulpvraag en met dementie. Hof van Sloten is een zeer interessante en dynamische locatie omdat de complexiteit van zorg hoog ligt.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent een gediplomeerd en BIG-geregistreerd fysiotherapeut of ergotherapeut;
  • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • Kennis en ervaring in de intramurale zorg is een pre;
  • Je hebt affiniteit met de Geriatrische Revalidatie Zorg of ouderenzorg;
  • Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld;
  • Je werkt zelfstandig binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut en logopedie.

Enthousiast?
Zoek jij een prettige werkomgeving voor een zwangerschapswaarneming, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met

Revalidatie: Frits Stricker (Manager) via 06-38313656

Ouderenzorg: Marjo Scheffer (manager) via 06-27744545

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature