Omschrijving

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste en gezellige gastvrouwen/heren die affiniteit hebben met demente ouderen, met koken en het eten willen bereiden samen met de cliënten. Wil jij in een team werken op een plek waar je het bewoners echt naar de zin kunt maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 15-24 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 20 min. €13,01 en max. €16,41 bruto per uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?
Sfeer maken doe jij van nature. De tafel kan gezelliger? Jij zet een bloemetje neer. Je merkt dat de was klaar is? Dan breng je hem even rond. Iemand kent de weg niet? Jij wijst de weg. De bewoners ken jij persoonlijk. Door aan te voelen wat hen een twinkeling in de ogen bezorgt en ruimte te krijgen om daar iets mee te doen, kun je het verschil maken. Dat kan zitten in hele kleine dingen. De tijd hebben om in een oud fotoboek te bladeren. Herinneringen op te halen. Te wandelen. Samen aan tafel te gaan. Juist datgene wat je toevoegt aan de zorg, kan ervoor zorgen dat mensen zich thuis voelen.

De functie van gastvrouw/heer omvat taken die gericht zijn op het ondersteunen van cliënten met een vorm van dementie en de zorgprofessionals. Je kerntaken zijn:

 • Begeleiding bij de maaltijden en drinkrondes en cliënten vooral ondersteunen in hun zelfredzaamheid bij eten en drinken;
 • Huishoudelijke werkzaamheden zoals het bereiden van de avondmaaltijd;
 • Toezicht houden op de huiskamers en veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten tijdig signaleren;
 • Tegenover familieleden en andere betrokkenen stel jij je gastvrij op met het juiste inlevingsvermogen en deskundigheid;

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Verder:

 • Je toont inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners;
 • Je hebt ervaring met pg clienten en bent rustig en geduldig;
 • Je kunt koken voor groepen bewoners;
 • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avond en weekenden);
 • Je draagt bij aan een goede sfeer en hebt affiniteit met de ouderenzorg;

Waar ga je werken?
Bij ons in Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark wonen ruim 145 ouderen die 24 uur per dag zorg, en begeleiding nodig hebben, We bieden allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden die veel verpleegtechnische zorg behoeven en ook wonen er cliënten op een gesloten psychogeriatrische afdeling. De afdelingen werken nauw samen.

In Het Zomerpark is een locatie waar iedereen goed zorgt voor elkaar. Iedereen werkt samen met elkaar en is bereid om elkaar te helpen en denkt mee; kortom een open en warme werkcultuur en een interessante en uitdagende locatie!


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. De sluitingsdatum voor deze vacature is donderdag 21 september.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature