Gastvrouw/heer - In Het Zomerpark

Omschrijving

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zoeken wij een gemotiveerde, enthousiaste en professionele gastvrouw/heer. Je gaat aan de slag in een team gespecialiseerd in revalidatie, je bent flexibel inzetbaar (16 uur per week) en per direct beschikbaar.


Wat krijg je van ons:

 • Een aanstelling voor een jaar (16 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 20. Min. €1.774,- en max. €2.344,- bruto (bruto p/m o.b.v. 36 uur);
 • Pensioenregeling, fietsenplan en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wie ben jij?
Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt respect voor de cliënten. Verder ben je:

 • Nieuwsgierig naar achtergronden, normen en waarden als het gaat om (culturele) diversiteit;
 • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, avonden, feestdagen). Diensten: 08.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur;
 • Je draagt bij aan een goede sfeer en hebt affiniteit met de revalidatiezorg en ouderen;
 • Kennis van HACCP is een pre.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als gastvrouw/heer werk je op de Geriatrische Revalidatie afdeling in In Het Zomerpark. Op de afdeling is er plaats voor 24 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum en bevindt zich in Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Wat ga je doen?
De functie van gastvrouw/heer omvat taken die gericht zijn op het ondersteunen van cliënten en de zorgprofessionals. Hulp bij aansterken, op kracht laten komen en ondersteunen in de regie zijn belangrijke taken om de revalidanten zoveel mogelijk voor te bereiden op zelfredzaamheid. Als gastvrouw/heer draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt.
Je kerntaken zijn:

 • Begeleiding bij de maaltijden en drinkrondes en cliënten vooral ondersteunen in hun zelfredzaamheid bij eten en drinken;
 • Huishoudelijke werkzaamheden;
 • Toezicht houden op de huiskamers en veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten tijdig signaleren;
 • Tegenover familieleden en andere betrokkenen stel jij je gastvrij op met het juiste inlevingsvermogen en deskundigheid.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Thomas Bechger (teamcoördinator) via 06-38300532.

Solliciteren kan tot 21 september 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature