Gastvrouw/heer - locatie Ottho Heldringstraat

Omschrijving

Een eigen thuis, dat wil toch iedereen? Zelfstandig blijven wonen in een zelf gekozen omgeving en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken voor onze cliënten? Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste gastvrouw om de teams te versterken.

 

Wat ga je doen?

Als gastvrouw/heer ga je gericht aan de slag met het ondersteunen van cliënten met dementie, somatische en/of duale beperkingen. Jij begeleidt en helpt bij de maaltijden en zorgt dat de cliënten wat te drinken krijgen. Ook huishoudelijke taken zoals koken/afwassen/tafels dekken/opruimen/schoonmaken horen erbij. Deze werkzaamheden gebeuren allemaal in de huiskamer. Je staat familie te woord en ontvangt ze als ze op bezoek komen. Jij bent aanwezig en houdt toezicht op de huiskamers en zorgt voor de nodige welzijnsactiviteiten.


Vereisten

Wie ben jij? 

Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, je kan goed luisteren en heb respect naar en voor de cliënten. je bent nieuwsgierig naar achtergronden, normen en waarden en andere onbekendheden als het gaat om (culturele) diversiteit. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig kunnen voelen. Tevens heb je affiniteit met somatisch en dementerende ouderen.   


Waar ga je werken? 

De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van deze Amsterdamse wijk. Er wonen bewoners met NAH, PG en Somatische problematiek. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. 

 

Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden een tijdelijke aanstelling van max 20 uur per week, met uitzicht op een vast contract
  • Werktijden van 09.00 tot 13.00 en/of van 16.30 tot 20.30
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 20 min. €1.714,- en max. €2.265,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w. 
  • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan


Enthousiast?

Solliciteer dan snel door je cv en motivatiebrief te uploaden! De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 juni. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Alexandra Otto via avanderende@cordaan.nl.