Gastvrouw/heer - LVB+

Omschrijving

Voor onze locatie De Bazelhof in Amsterdam Geuzenveld zoeken we een gemotiveerde, enthousiaste en gezellige gastvrouw/heer die het leuk vindt om te koken en activiteiten te begeleiden.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw werk je diensten van 14:00 tot 20:00 op locatie De Bazelhof. Hier ben je verantwoordelijk voor onder andere de inkoop, bestellingen en boodschappen. Je maakt het weekmenu en je bereidt deze op de dagen zelf voor. Tijdens de inloop die open is van 16:00 tot 20:00 ben je aanwezig en zorg je voor eten en drinken van de bewoners. Je betrekt de bewoners bij de voorbereidingen en ook het koken zelf waar mogelijk.

Samen met de bewoners doe je activiteiten en spelletjes in de inloop. Je maakt een praatje en verwelkomt ze want jij bent het eerste gezicht die ze zien als ze binnenkomen na hun werk. Ze vertellen je graag over hun dag! Je bent dan ook sociaal, betrokken en geïnteresseerd. Je stelt ze op hun gemak en betrekt ze bij de groepsdynamiek. Je wordt hierbij ondersteund door een vaste begeleider die op dat moment aanwezig is. 

De inloop brengt soms veel reuring met zich mee. Jij bent degene die de rust kan bewaren en die voor voor duidelijkheid en structuur zorgt. Daarnaast er is ruimte om eigen ideeën en creativiteit te gebruiken om de inloop gezellig en levendig te maken. Dit doe je ook samen met de bewoners. Zij hebben zelf een goed idee wat ze willen en wat ze leuk vinden. Samen kan je dus een hoop bedenken en organiseren.
Daarnaast: 

 • Je bent op de hoogte van de problematiek en beperkingen dan de bewoners. 
 • Je bent hierin leerzaam en wilt je graag ontwikkelen op het gebied van kennis van LVB en bijkomende problematiek. 
 • Je staat open voor ondersteuning en feedback van de begeleiding. 
 • Je durft om hulp te vragen en gaat uitdagingen niet uit de weg. 
 • Je kan transparant, gestructureerd en duidelijk werken. 
 • Je communiceert goed met begeleiding en volgt adviezen op.

Waar ga je werken? 
Locatie De Bazelhof (Geuzenveld) bevindt zich midden in de woonwijk. Je gaat werken met enthousiaste collega's die een groot hart hebben voor de LVB-doelgroep. Het team bestaat uit zes woonbegeleiders, drie persoonlijk begeleiders en een toekomstige gastvrouw/heer. Vanuit De Bazelhof krijgen 22 cliënten 24-uurs begeleiding bij het individueel wonen. Twaalf cliënten wonen zelfstandig in het moederhuis, de andere cliënten wonen gestippeld in de wijk. Onze cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking vaak bijkomende problematiek, zoals psychiatrische-, hechtings- of verslavingsproblematiek. Het is een behandellocatie, wat betekent dat er intensieve ondersteuning van een gedragsdeskundige is.

Wie ben jij?
Je bent vriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, je kan goed luisteren en heb respect naar en voor de bewoners. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig kunnen voelen. Tevens heb je affiniteit met onze doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking. 

 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week, verdeeld over 4 diensten van 6 uur (van 14:00 tot 20:00). 
 • Deze diensten zijn doordeweeks maar en toe een weekend kan voorkomen. 

Vereisten

Wat krijg je van ons?
Een jaarcontract van minimaal 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;

 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 25: min. € 1.722 en max. € 2.495 (bruto per maand o.b.v. 36 uur); 
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen na de sluitingsdatum van 29 november contact met je op.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wouter Korver (teammanager De Bazelhof) via wkorver@cordaan.nl. Voor vragen over het proces kan je terecht bij Saskia Teunissen (recruiter) via steunissen@cordaan.nl of 06- 3918 4897

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature