Gediplomeerd praktijkverpleegkundige

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Hierbij triageer je, verricht je werkzaamheden bij nieuwe cliënten en verricht je door de artsen geïndiceerde medisch-technische c.q. verpleegtechnische handelingen, waaronder wondbehandelingen. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van spreekuren. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.
 

Waar ga je werken?

Je inzet zal worden verwacht in meerdere locaties, waarbij de hoofdlocaties De Buitenhof en Beth Shalom zullen zijn. Dit zijn verpleeghuizen waar psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg geboden wordt. In Beth Shalom gaat uitbreiding plaatsvinden van de behandel capaciteit waardoor uitbreiding in uren mogelijk moet zijn.

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt het HBO diploma verpleegkundige. Daarnaast heb je de opleiding tot praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis afgerond, of ben je bereid deze te behalen. Je hebt een aantal jaren brede praktijkervaring opgedaan, bij voorkeur in een verpleeghuis. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken en weet je eigen prioriteiten te stellen. Je hebt overtuigingskracht, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig en staat stevig in je schoenen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een grote mate van pioniersgeest.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • een jaarcontract van 20 uur per week
  • Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 55
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online via www.werkenbijcordaan.nl, graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marjo Scheffer t: 06-27744545.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.