Gediplomeerd praktijkverpleegkundige - locatie Eben Haëzer en Anton de Komplein

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige heb je een monitorfunctie voor de specialisten ouderengeneeskunde. Hierbij triageer je, verricht je werkzaamheden bij nieuwe cliënten en verricht je door de artsen geïndiceerde medisch-technische c.q. verpleegtechnische handelingen, waaronder wondbehandelingen. Je werkt nauw samen met de verzorging, de medische en paramedische disciplines. Je initieert, controleert en evalueert ingezette behandelingen in overleg met de artsen en zelfstandig - voor zover protocollair is vastgelegd. Daarnaast heb je een belangrijke rol in (verpleegkundige) diagnostiek en behandeling. In deze hoedanigheid geef je instructie en advies aan zorgmedewerkers op de diverse zorgafdelingen. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van zorginhoudelijk beleid en ontwikkelt, in samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, procedures en richtlijnen. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van spreekuren. Tot slot ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van de functie van de praktijkverpleegkundige.


Waar ga je werken?

Je inzet zal worden verwacht in meerdere locaties, waarbij de hoofdlocaties Eben Haëzer en Anton de kom zullen zijn.


Eben Haëzer

In mei 2018 is onze geheel vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost heropend waarin in juli de eerste wijkkliniek voor acute ouderenzorg van Nederland is gestart. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de bewoner en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren.


Anton de Komplein

Anton de Komplein is een locatie voor kleinschalig wonen (psychogeriatrie) in Zuidoost, met aandacht voor de Surinaamse cultuur. Anton de Komplein heeft twee etages met in totaal 30 appartementen. Ruimte voor cultuur en levensstijl van de bewoners staat centraal.


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent HBO gediplomeerd verpleegkundige en hebt de opleiding tot praktijkverpleegkundige in het verpleeghuis afgerond of bent bereid deze te volgen. Daarnaast heb je een aantal jaren brede praktijkervaring opgedaan, bij voorkeur in een verpleeghuis. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken en weet je eigen prioriteiten te stellen. Je hebt overtuigingskracht, bent empathisch, tactvol en nauwkeurig. Je staat stevig in je schoenen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een grote mate van pioniersgeest.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract van 16 uur per week.
  • Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT en functieniveau in FWG 50/55.  
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Marjo Scheffer via 06-27744545. Solliciteren kan tot uiterlijk 9 november.