Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt een gedragsdeskundige (of Orthopedagoog of Psycholoog) per direct voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige, orthopedagoog of psycholoog bij Cordaan Jeugd zorg je voor adequate ondersteuning en hulpverlening aan cliënten, aan hun sociale netwerk en aan de betrokken begeleiders. Vanuit jouw kennis en expertise op het gebied van cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling breng je advies uit aan je collega's. Je ondersteunt hen bij het analyseren van casuïstiek en denkt mee over mogelijke vervolgstappen in de begeleiding/behandeling. Waar nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken met cliënten en huisbezoeken. Cordaan Jeugd werkt samen met  OKT, WSS, jeugdbescherming en de andere bij het gezin betrokken professionals (zorgaanbieders/kernpartners) om de hulpverlening aan het gezin zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. We gaan voor maatwerk. 

Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening van Cordaan Jeugd door wetenschappelijk- en praktijkgericht onderzoek, preventie en voorlichting, deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

Waar ga je werken?
Bij Cordaan Jeugd worden verschillende diensten aangeboden die enerzijds gericht zijn op het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en anderzijds op opvoedondersteuning en vermindering van de belasting van de ouders. 

De dagbehandelgroepen van Cordaan Jeugd zijn gevestigd in het kinderdienstencentrum en op de zorg-onderwijsgroepen van verschillende speciaal-onderwijs scholen in Amsterdam. Daarnaast vinden de werkzaamheden ook plaats bij de gezinsdiensten van Cordaan Jeugd. Bij Cordaan Jeugd wordt de vraag van de cliënt en diens ouders centraal gesteld en als uitgangspunt genomen voor de begeleiding en behandeling. Daarnaast zijn preventie en het versterken van het cliëntsysteem belangrijke uitgangspunten. Vanuit de visie dat de ondersteuning zo normaal mogelijk en zo dicht mogelijk bij de cliënt en zijn ouders geboden wordt, streven we er naar om kinderen zolang mogelijk in hun gezin of een gezinssysteem te laten opgroeien.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent gedragsdeskundige, orthopedagoog of psycholoog met een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, aangevuld met een basisaantekening psychodiagnostiek. Je hebt enkele jaren ervaring in het werk als gedragsdeskundige en dan bij voorkeur met kinderen en jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Je bent in staat om deze functie zelfstandig uit te voeren en weet ook daar waar nodig om hulp te vragen bij een van de collega gedragsdeskundigen bij Cordaan Jeugd. Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk advies uit te brengen. Je ben in het bezit van een positieve grondhouding, bent daadkrachtig en motiverend naar de verschillende disciplines. Je kan samenwerken in een multidisciplinair netwerk.

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Wij bieden je een jaarcontract voor 24-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) in schaal FWG 60 (min. 3.289 en max. €4.799 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen Kim Böhmer (gedragsdeskundige bij Cordaan Jeugd) via T. 06 15023491 (bereikbaar op dinsdag, donderdag) of met Marc Smit (leidinggevende behandelteam Jeugd) via T. 06-22710659 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag).

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature