Omschrijving

Ben jij als gedragsdeskundige gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag? En sta jij achter de behandelmodel Triple C óf wil je je hier graag in verdiepen/ontwikkelen? Kom dan onze teams versterken op locatie De Werf in Amsterdam Noord! 

Wat ga je doen?
Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je behandellocatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan en levert een inhoudelijke bijdrage aan de zorgdossiers. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie.

 • Jij stelt menselijke behoeften in het zorgoverleg van de cliënt centraal. Het gaat vooral over de manier waarop de behandeling aansluit bij de ondersteuningsbehoefte van de cliënt;
 • Jij vormt een beeld van de cliënt op basis van: voorgeschiedenis, diagnostiek, een combinatie van eigen ervaring en met observatie van de cliënt en de ervaringen van familie en team;
 • Je beschikt over de nodige humor, hebt een positieve uitstraling, een gezonde dosis relativeringsvermogen en past zelfreflectie toe;
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen zonder richting te verliezen.

Waar ga je werken? 
De Werf is een kleine woonwijk in Amsterdam Noord voor mensen met een verstandelijke beperking en duale problematiek. Hier wonen ongeveer 70 cliënten. Op deze behandellocatie werk jij nauw samen met 4 collega gedragsdeskundigen. Als gedragsdeskundige ben jij verantwoordelijk voor de 24 uurs zorg op de Werf. De Werf is een woonomgeving vormgegeven vanuit het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C. Jij bent in staat als sleutelfiguur van het behandelsysteem op te treden samen met de leidinggevende en meewerkend coach. Dat wil zeggen dat jij de bereidheid hebt de nabijheid, sensitiviteit en betekenisgeving voor te leven richting begeleiders.

De focus in de behandeling ligt op de interactie tussen de mens en zijn omgeving. Jij geeft richting aan de behandeling door samen met de begeleiders een concrete vertaling te maken vanuit het fundament van het Triple- C behandelhuis. Deze vertaling resulteert in een gezamenlijk gedragen beeld over de ondersteuningsbehoeften en de ondersteuningsvragen van cliënten vertaalt in een behandelplan dat multidisciplinair wordt ondersteund. Als gedragsdeskundige ben je continue betrokken bij cliënten en begeleiders. Jij bent in staat om op basis van eigen waarneming aan te sluiten bij de behoefte van het begeleidingsteam, de cliënt en zijn/haar verwant.


Wat krijg je van Cordaan?

 • Een contract van minimaal een jaar voor 32-36 uur per week met. Bij goed functioneren bieden wij graag de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 60 (€ 3.189 - € 4.652) of FWG 65 (€ 3.624 - € 5.476) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO).
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie.
 • Je bent in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn of haar eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Leontine Berkel (Senior gedragsdeskundige) via 06-3867 7414 of lcetin@cordaan.nl of neem contact op met Laurent Jan van den Bogaard (Manager Behandelzaken) via 06 – 22 37 53 98.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature