Gedragsdeskundige VGZ

Omschrijving

Ben jij een ervaren gedragsdeskundige, en ben jij/ wil jij je specialiseren in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag? Kom dan ons team versterken op locatie De Werf.

 

Wat ga jij doen?

De focus in de behandeling ligt op de interactie tussen de mens en zijn omgeving. Gezamenlijke visie, gedeelde waarden en een open cultuur. Als behandelaar ben je continue betrokken. Je werkt niet op consultbasis of op afroep in tijden van stress. Jij bent in staat om op basis van eigen waarneming aan te sluiten bij de behoefte van het begeleidingsteam, de cliënt en zijn/haar verwant.Jij geeft richting aan de behandeling door samen met de begeleiders een concrete vertaling te maken vanuit het fundament van het Triple- C behandelhuis. Deze vertaling resulteert in een gezamenlijk gedragen beeld over de ondersteuningsbehoeften en de ondersteuningsvragen van cliënten vertaalt in een behandelplan dat multidisciplinair wordt ondersteund.

Vereisten

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel

aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en

met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

Jouw kwaliteiten:

  • Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen.
  • Je bent altijd betrokken bij de zorg. Jouw adviezen komen in dialoog met de cliënt en team tot stand en zijn bindend voor het richten, inrichten en verrichten van de behandeling en begeleiding.
  • Jij vormt een beeld van de cliënt op basis van: voorgeschiedenis, diagnostiek, een combinatie van eigen ervaring en met observatie van de cliënt en de ervaringen van familie en team.
  • Jij weet met alle betrokkenen, ouders/verwanten overeen te komen dat het beeld van de cliënt eenduidig is en daar ook naar gehandeld wordt.
  • Jij stelt menselijke behoeften in het zorgoverleg van de cliënt centraal. Het gaat vooral over de manier waarop de behandeling aansluit bij de ondersteuningsbehoefte van de cliënt
  • Je beschikt over de nodige humor, hebt een positieve uitstraling, een gezonde dosis relativeringsvermogen en past zelfreflectie toe
  • Je bent in staat multidisciplinair te overleggen bij complexe casuïstiek. Je werkt nauw samen met een AVG arts, het begeleidingsteam en op indicatie met paramedici

Locatie:

De Werf is een kleine woonwijk in Amsterdam Noord voor mensen met een verstandelijke beperking. De meeste cliënten die wonen op de Werf hebben gespecialiseerde begeleiding nodig. De huizen staan in verschillende straten bij elkaar. In ieder huis wonen 4 tot 8 cliënten. De kernwaarden kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend geven richting aan ons werk. De Werf is een BOPZ-locatie.

 

Ons aanbod:

Wij bieden je een aanstelling voor een jaar van 32-36 uur en inschaling is conform CAO GHZ en functieniveau.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een

eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

 

Informatie & solliciteren:

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Els Verlinden gedragsdeskundige 06 – 28 52 66 60 en/of Laurent Jan van den Bogaard 06-22375398, manager behandelzaken.

Sluitingsdatum 31 augustus 2019 + datum gesprekken maandag 2 september 2019

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide

motivatie.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.