Gedragsdeskundige VGZ

Omschrijving

Heb jij ervaring binnen de VGZ en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als gedragsdeskundige? Vanaf 1 november 2020 zoekt Cordaan ondersteuning van een (senior) gedragsdeskundige binnen de gehandicaptenzorg.

Wat ga je doen?
Als gedragsdeskundige binnen de VGZ word je ingezet voor verschillende behandellocaties en op consultbasis voor cliënten met een verstandelijke beperking in Amsterdam. Je bent als inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je behandellocatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Voor de consultlocatie werk je nauw samen met de ambulant begeleider van de cliënt. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan en levert een inhoudelijke bijdrage aan de zorgdossiers. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie. De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

 • Diagnostiek en beeldvorming: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten.
 • Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluaties van de behandeling voor de cliënt en diens netwerk.
 • Deelname aan multidisciplinaire overleggen.
 • (Mediërende) behandeling door in gesprek te gaan met de cliënt en/of zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden/behandelen hiervan; o.a. individuele behandeling op het gebied van emotieregulatie en zelfbeeld versterking.
 • Preventie en voorlichting, deskundigheidsbevordering van begeleiders en beleidsontwikkeling.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van minimaal een jaar voor 32 uur per week;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 60 (€ 3.189 - € 4.652) of FWG 65 (€ 3.624 - € 5.476) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Op welke locaties ga je werken? 

 1. Een behandellocatie in Amsterdam Zuidoost, waar 14 cliënten wonen met een matige verstandelijke beperking.
 2. Een behandellocatie in Amsterdam Zuidoost, waar 27 cliënten wonen met een lichte verstandelijke beperking, sommige met complexe bijkomende problematiek (psychiatrie, verslaving). Op deze locatie werk je nauw samen met een collega behandelcoördinator.
 3. Betrokkenheid op consultbasis bij cliënten binnen de regio Amsterdam, die ambulant begeleid worden vanuit een WMO-indicatie. Denk hierbij aan diagnostiek, beeldvorming en indicatieverhogingen.

Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en ben je in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Daarnaast; 

 • Je hebt ruime expertise op het gebied van cliënten met een MVB en/of LVB+;
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. 
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen. 
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. 
 • Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: 

Reageren op deze vacature kan tot 20 september 2020. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 21 september 2020.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature