Omschrijving

Heb jij ervaring binnen de VGZ en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als gedragsdeskundige? Vanaf 1 maart 2021 zoekt Cordaan ondersteuning van een gedragsdeskundige binnen de gehandicaptenzorg.

Wat ga je doen?
Naar aanleiding van een toegenomen vraag aan gedragsdeskundige inzet voor het Leerwerkbedrijf wordt een nieuwe collega gezocht. Het Leerwerkbedrijf is een groot onderdeel van de dagbesteding van Cordaan. Deze afdeling heeft een arbeidsmatig karakter en speelt zich af binnen zeer verschillende settingen, van een groepsdetachering bij IKEA of Makro tot beschutte werkplekken. De cliënten wonen thuis bij verzorgers/ verwanten en krijgen evt. ambulante ondersteuning vanuit een PGB. Er is dus geen gedragsdeskundige verbonden aan deze cliënten vanuit het beschermd wonen binnen een zorginstelling. Daarnaast is de cliëntpopulatie zeer divers, van (ZMLK) schoolverlaters tot (zeer) licht verstandelijk beperkte mensen met ASS. Tevens kan je te maken krijgen met multiprobleem situaties, van zowel thuiswonende cliënten als gezinnen met meerdere belaste familieleden.

Werkzaamheden:

 • Ondersteuning van de trajectcoördinatoren bij Wlz aanvragen; SRZ verslagen, beeldvormingsverslagen maken, het uitvoeren van psychodiagnostiek t.b.v. het onderbouwen van een Wlz aanvraag e.d.
 • Consultvragen; op verzoek van teammanager of trajectcoördinator meekijken bij (probleem)vraagstukken rondom cliënten en het registeren van consulten.
 • Ondersteuning bij het afhandelen van incidenten; inschatting maken welk vervolg er nodig is door bijv. een signaleringsplan te maken of verdere diagnostiek/ behandeling in gang te zetten (evt. via DIABE).
 • Maandelijks cliëntenoverleg met teammanager en trajectcoördinatoren over specifieke locaties.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van minimaal een jaar voor 16-32 uur per week;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 60 (€ 3.189 - € 4.652) of FWG 65 (€ 3.624 - € 5.476) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.


Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en ben je in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Daarnaast;

 • Je hebt ruime expertise op het gebied van cliënten met een MVB en/of LVB+;
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden.
 • Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie vóór maandag 14 februari 2021.
Voor meer informatie en inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met:

Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met:

 • Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via 06 - 34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature