Omschrijving

Ben jij hbo verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met patiënten met een longaandoening? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! Wij bieden je een post-hbo opleiding voor longverpleegkundige aan en werk voor 24 tot 36 uur in de wijkzorg in Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als gespecialiseerd longverpleegkundige maak je deel uit van een klein team gespecialiseerd verpleegkundigen, die samen de vakgroep (astma)/COPD vormen. Van daaruit lever je met grote autonomie een belangrijke bijdrage op het gebied van preventie, begeleiding en behandeling aan de eerstelijns Astma- en COPD zorg in Amsterdam en Diemen waarbij je samenwerkt met huisartsen en ziekenhuizen.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de deskundigheidsbevordering binnen Cordaan, het opbouwen/versterken van samenwerkingsverbanden en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Kortom; een veelzijdige en uitdagende baan!
In deze rol opereer je als een echte expert en lever je op de volgende onderdelen een bijdrage: 

• In de directe cliëntzorg draag je bij aan het verminderen van gezondheidsrisico’s, voorkomen van onnodige achteruitgang, en het behoud van zelfstandigheid/voorkomen van opname;
• Je vervult een belangrijke rol in de deskundigheidsbevordering van de reguliere thuiszorgteams op het gebied van Astma/COPD, zowel op afroep bij specifieke cliënten, en ook meer in een algemene vorm door cursusaanbod of themabijeenkomsten;
• Het opbouwen en verdiepen van samenwerkingsverbanden met andere zorgaanbieders (zowel in de eerste als tweede lijn);
• Het vernieuwen en verbeteren van de Astma/COPD zorg binnen Cordaan; zowel door nieuwe technologische mogelijkheden te volgen als het kennis hebben van de meest recente evidence based inzichten in de Astma/COPD zorg. 

Waar ga je werken?

Je komt deel uit te maken van een klein collegiaal samenwerkend team van gespecialiseerde verpleegkundigen die samen de vakgroep Astma/COPD vormen en met grote autonomie een bijdrage leveren aan de Astma/COPD-zorg in Amsterdam en Diemen.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt hbo werk- en denkniveau, beschikt bij voorkeur over het diploma hbo verpleegkundige en bent BIG geregistreerd. Je hebt een afgeronde specialisatie tot Astma/COPD of longverpleegkundige óf bent bereid daartoe benodigde opleiding te volgen. Je hebt affiniteit met de zorg voor cliënten met Astma of COPD en de doelgroep zelf. Bij voorkeur heb je eerdere werkervaring in een thuiszorgorganisatie. Je bent een prettige en actieve collega in de vakgroep Astma/COPD met een flexibele opstelling. Je ziet kwaliteitsontwikkeling als een uitdaging en bent in staat om vakinhoudelijke scholingen te ontwikkelen en te geven. Tot slot gaat het je makkelijk af om een netwerk in de Amsterdamse Astma/COPD-zorg op te bouwen en te onderhouden. 

Wat wij je bieden

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week) met uitzicht op verlenging
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. €2.632,- en max. €3.819,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband)
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Informatie & solliciteren

Herken jij jezelf dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marloes Alteveer via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp. 


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature