Gespecialiseerd verpleegkundige

Omschrijving

‘’Als gespecialiseerd verpleegkundige heb je een enorm dynamische rol waarbij jij je vaak in complexe situaties met kwetsbare mensen bevindt. Een baan met veel afwisseling en bovendien zorg die er echt toe doet’’


Wat ga je doen?

Het gespecialiseerd Verpleegkundig Team (GVT) verricht specialistische verpleegkundige handelingen bij mensen thuis of binnen woonvoorzieningen en vult hierbij de reguliere thuiszorg aan. Er wordt nauw samengewerkt met veel verschillende disciplines zoals medische specialisten, transferverpleegkundigen in ziekenhuizen en huisartsen. Het niveau van het team is hoog en handelingen zijn zeer uiteenlopend. Voorbeelden hiervan zijn:

· Toediening van intraveneuze medicatie of bloedtransfusies,

· Het verzorgen van Centraal veneuze lijnen/PAC,

· Instructie geven bij het verzorgen van tracheacanule, nefrodrain, acitesdrain, peg-sonde en suprapubische katheter aan de wijkverpleging.

· Daarnaast besteden we veel aandacht aan palliatieve zorg. Bijvoorbeeld het opstarten van palliatieve sedatie, hulp bij het inbrengen van de perifere toegang ten behoeve van euthanasie, het opstarten van pijnbestrijding thuis in samenspraak met de huisarts en/of specialist. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van subcutane, intraveneuze , intrathecale of epidurale pijnbestrijding.


Ook verzorgd het GVT team scholing en instructie omtrent voorbehouden risicovolle handelingen. Zowel aan andere hulpverleners, mantelzorgers en eventueel de cliënt zelf. Het GVT participeert in verschillende werk- en vakgroepen. Het team werkt dag en avond diensten. Ook in de weekenden. In een wisselend rooster.

Vereisten

Wie ben jij?

Allereerst ben je in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 of niveau 5) en BIG geregistreerd. Je hebt ervaring op het gebied van wijkverpleging, oncologie of palliatieve zorg. Evenals recente ervaring met het verrichten van specialistische verpleegkundige handelingen.


Wat vinden wij verder nog belangrijk aan onze nieuwe collega?

Een groot empathisch vermogen. Je bent doortastend en stressbestendig. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan zowel zelfstandig als prima in een team werken. Beschik je ook nog over een gezonde dosis humor? Heb je lef, ben je creatief en flexibel. Ben je trots op je vak en bereid je te ontwikkelen? Dan bij jij de Gespecialiseerd Verpleegkundige die wij zoeken om ons team te versterken! Je moet stevig in je schoenen staan en in het bezit zijn van je rijbewijs (B) en het leuk vinden om in een auto van Cordaan in heel Amsterdam (en Diemen) zorg te bieden.


Wat krijg je van ons?

· Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

· Een contract met 24-36 uur per week

· Salaris FWG 50 maximaal €3.444,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

· Pensioenregeling

· Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarsalaris

· Scholingsmogelijkheden

· Reiskostenvergoeding en fietsenplan

· Een iPad en een smartphone


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Wil je meer weten over de inhoud neem dan contact op met Marja van der Wilde Tel/: 06-18734012