Omschrijving

‘’Als gespecialiseerd verpleegkundige heb je een enorm dynamische rol waarbij jij je vaak in complexe situaties met kwetsbare mensen bevindt. Een baan met veel afwisseling en bovendien zorg die er echt toe doet’’

Wat ga je doen?

Het gespecialiseerd Verpleegkundig Team (GVT) verricht specialistische verpleegkundige handelingen bij mensen thuis of binnen woonvoorzieningen en vult hierbij de reguliere thuiszorg aan. Er wordt nauw samengewerkt met veel verschillende disciplines zoals medische specialisten, transferverpleegkundigen in ziekenhuizen en huisartsen. Het niveau van het team is hoog en handelingen zijn zeer uiteenlopend. Voorbeelden hiervan zijn:
· Toediening van intraveneuze medicatie of bloedtransfusies,
· Het verzorgen van Centraal veneuze lijnen/PAC,
· Instructie geven bij het verzorgen van tracheacanule, nefrodrain, acitesdrain, peg-sonde en suprapubische katheter aan de wijkverpleging.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan palliatieve zorg. Bijvoorbeeld het opstarten van palliatieve sedatie, hulp bij het inbrengen van de perifere toegang ten behoeve van euthanasie, het opstarten van pijnbestrijding thuis in samenspraak met de huisarts en/of specialist. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van subcutane, intraveneuze , intrathecale of epidurale pijnbestrijding.

Ook verzorgd het GVT team scholing en instructie omtrent voorbehouden risicovolle handelingen. Zowel aan andere hulpverleners, mantelzorgers en eventueel de cliënt zelf. Het GVT participeert in verschillende werk- en vakgroepen. Het team werkt dag en avond diensten. Ook in de weekenden. In een wisselend rooster.

Wat krijg je van ons?

· Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
· Een contract met 24-36 uur per week
· Salaris FWG 50 maximaal €3.707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
· Pensioenregeling
· Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris
· Scholingsmogelijkheden
· Reiskostenvergoeding en fietsenplan
· Een iPad en een iPhone

Vereisten

Wie ben jij?

Allereerst ben je in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 of niveau 5) en BIG geregistreerd. Je hebt ervaring op het gebied van wijkverpleging, oncologie of palliatieve zorg. Evenals recente ervaring met het verrichten van specialistische verpleegkundige handelingen.

Wat vinden wij verder nog belangrijk aan onze nieuwe collega?

Een groot empathisch vermogen. Je bent doortastend en stressbestendig. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan zowel zelfstandig als prima in een team werken. Beschik je ook nog over een gezonde dosis humor? Heb je lef, ben je creatief en flexibel. Ben je trots op je vak en bereid je te ontwikkelen? Dan ben jij de Gespecialiseerd Verpleegkundige die wij zoeken om ons team te versterken! Je moet stevig in je schoenen staan en in het bezit zijn van je rijbewijs (B) en het leuk vinden om met een auto van Cordaan in heel Amsterdam (en Diemen) zorg te bieden.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Riana Siegmann (manager wijkverpleging) op 06-21126049. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen (recruiter) op 06-1186 5088.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature