Gespecialiseerd verpleegkundige

Omschrijving

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar 1 gespecialiseerd verpleegkundigen voor het Gespecialiseerd Verpleegkundig Team
(GVT) van Cordaan Thuiszorg. Het GVT verricht specialistische verpleegkundige handelingen bij mensen thuis of binnen woonvoorzieningen en vult hierbij de reguliere thuiszorg aan. Er wordt nauw samengewerkt met de wijkverpleging, het verpleegkundig Kinderteam, het verpleegkundig Nachtteam en met huisartsen. Daarnaast met medisch specialisten en transferverpleegkundigen in ziekenhuizen.
Handelingen kunnen zijn: toediening van intraveneuze medicatie of bloedtransfusies, het verzorgen van
centraal veneuze lijnen, inbrengen van infusen, sondes en katheters, verzorgen van tracheacanule, nefrodrain, acitesdrain, peg-sonde en suprapubische katheter. Ook wordt veel tijd besteed aan het bieden van palliatieve zorg. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van subcutane, intraveneuze of spinale pijnbestrijding. Ondersteuning wordt geboden bij palliatieve sedatie. Daarnaast verzorgd het GVT team scholing en instructie omtrent voorbehouden risicovolle handelingen. Zowel aan andere hulpverleners, als aan mantelzorgers en eventueel de klant zelf. Het GVT participeert in verschillende werk- en vakgroepen.
Zorg is voor onze klanten 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Als medewerker van het GVT werk je in dag- en avonddienst. Natuurlijk word je heel goed ingewerkt op deze veelzijdige en uitdagende baan.

Vereisten

Wie ben jij?
Allereerst ben je in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 of niveau 5) en BIG geregistreerd.
Ervaring op het gebied van wijkverpleging, oncologie of palliatieve zorg verdient de voorkeur. Evenals enige ervaring met het verrichten van specialistische verpleegkundige handelingen, dan wel het vermogen je deze handelingen snel eigen te maken.
Wat vinden wij verder nog belangrijk aan onze nieuwe collega? Een groot empathisch vermogen. Je bent
doortastend en stressbestendig. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan zowel
zelfstandig als prima in een team werken. Beschik je ook nog over een gezonde dosis humor? Heb je lef, ben je creatief en flexibel? Ben je trots op je vak en bereid je te ontwikkelen? Dan ben jij de Gespecialiseerd Verpleegkundige die wij zoeken om ons team te versterken. Je moet stevig in je schoenen staan en in het bezit zijn van je rijbewijs (B E) en het leuk vinden om in een auto van Cordaan in heel Amsterdam (en Diemen) zorg te bieden.


Wat krijg je van ons?

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
• Een contract met 28 - 36 uur per week
• Salaris FWG 50 maximaal € 3.444,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
• Pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarsalaris
• Scholingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding en een fietsenplan
• Een iPad en een smartphone


Enthousiast?

Herken jij jezelf dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een uitgebreide motivatie bij je CV. Wil je meer weten over de inhoud of wil je een dagje meelopen neem dan contact op met Marja van der Wilde Tel.: 06 - 18734012