Omschrijving

Cordaan Jeugd is per direct op zoek naar een Gezinscoach voor 28-32 uur per week! Wil jij aan de slag met de LVB doelgroep en werken met gezinnen? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO GHZ schaal 50 (min. €2.815,- en max. €4.019,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als Gezinscoach ga je werken in gezinnen waarbij de ouder(s) ondersteuning nodig hebben in de opvoeding van hun kind met een verstandelijke beperking. Elke dag is anders, omdat de gezinnen en hun hulpvraag anders zijn. Dit ervaart ook Gezinscoach Marije: ´Als Gezinscoach begeleid je de ouders in het ontdekkingsproces. Samen met de ouders ontdek je hoe zij beter kunnen aansluiten bij andere manieren om om te gaan met hun kind, en om aan te sluiten vanuit gevoel en minder vanuit wat moet. Ouders leren doordat we samen anders naar hun kind en de situatie kijken dan ze gewend zijn. Dat maakt dat ze hun eigen leerproces creëren.´ Als Gezinscoach ben je in staat om de leefomgeving van het kind te stimuleren met als doel de veiligheid te vergroten. Je bent de schakel tussen het geven van opvoedondersteuning en het signaleren van en handelen op onveilige situaties. Ook ben je als Gezinscoach verantwoordelijk voor de coördinatie van het behandel,- en begeleidingsproces op de verschillende levensgebieden. Marije geeft aan dat het een erg afwisselende functie is:  ´Je komt langs bij de gezinnen op het moment dat de ouders dat nodig hebben. Je verplaatst je in de ouders en laat je eigen oordeel los. Je stelt jezelf de vraag waar je je aandacht aan gaat geven; gaat het op dit moment om iets wat het kind nodig heeft, of wat de ouder nodig heeft? Daar pas je je plan op aan. Als je dan uiteindelijk bevestiging krijgt dat je plan van aanpak werkt, geeft je dat een heel tevreden gevoel.

Waar ga je werken?
Je werkt in de verschillende regio's van Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord. Je komt terecht in een open en hecht team. De Gezinscoach werkt nauw samen met behandelaren binnen de organisatie en tevens met externe partijen die betrokken zijn bij het gezin zoals school, ouder- kind team, jeugdbescherming, etc.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek, Psychologie, Social Work);
 • Je bent SKJ geregistreerd of hebt de mogelijkheid je op korte termijn te registreren;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart;
 • Je hebt ervaring in het werken met gezinnen met multi-problematiek;
 • Je bent resultaatgericht en in staat methodisch en planmatig te werken;
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed plannen en organiseren;
 • Je kunt goed levelen met de ouders en bent je bewust dat je moet schakelen tussen verschillende gezinnen.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chantal van der Heijden (Teammanager) via cvanderheijden@cordaan.nl of 06 25 02 59 85. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature