Omschrijving

Cordaan Jeugd is op zoek naar een Gezinscoach! Wil jij aan de slag met de LVB doelgroep en werken met gezinnen? Reageer dan op deze vacature!

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris en inschaling conform CAO GHZ schaal 50 (min. €2728,- en max. €3894,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Wat ga je doen?
Als Gezinscoach ga je werken in gezinnen waarbij de (LVB) ouder(s) ondersteuning nodig hebben in de opvoeding van hun kind. Elke dag is anders, zo ervaart ook Gezinscoach Rhianne de Klein:
´Op een werkdag als Gezinscoach heb ik verschillende activiteiten. Het zijn soms pittige situaties die we tegenkomen, maar ik denk dat eerlijkheid, transparantie en oprechte nieuwsgierigheid essentiële kwaliteiten zijn om de werkrelatie aan te kunnen gaan met onze doelgroep.´
Als Gezinscoach ben je in staat om de leefomgeving van het kind te stimuleren met als doel de veiligheid te vergroten. Samen met het gezin stel je doelen op. Je kunt schakelen tussen het geven van opvoedondersteuning en het signaleren van en handelen op onveilige situaties. Rhianne heeft hier ook al ervaring mee: ´Ik heb net met een ouder besproken hoe het is om hun kind weer een paar dagen in de week in huis te hebben. De eerdere, vrijwillige uithuisplaatsing heeft plaatsgevonden na signaleren en handelen van mij. Nu, 10 maanden later, kom ik nog steeds structureel langs om de goede dingen te ‘vieren’ en zoeken we naar oplossingen voor de moeilijkheden. Dit doen we samen.´
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het behandel,- en begeleidingsproces op de verschillende levensgebieden van kind en gezin. 

Vereisten

Waar ga je werken?
Je werkt in de verschillende regio's van Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord. Je komt terecht in een open en hecht team. De Gezinscoach werkt nauw samen met behandelaren binnen de organisatie en tevens met externe partijen die betrokken zijn bij het gezin zoals school, ouder- kind team, jeugdbescherming, etc.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek, Psychologie, Social Work);
  • Je bent SKJ geregistreerd of hebt de mogelijkheid je op korte termijn te registreren;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart;
  • Je hebt ervaring in het werken met gezinnen met multi-problematiek;
  • Je bent resultaatgericht en in staat methodisch en planmatig te werken;
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed plannen en organiseren;
  • Je kunt goed levelen met de ouders en bent je bewust dat je moet schakelen tussen verschillende gezinnen.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online. Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Schelte Anema, gezinscoach. Per mail kun je hem bereiken op sanema@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature