GRZ/ELV Ergotherapeut - Nieuw-Vennep

Omschrijving

Lees jij ‘geriatrische revalidatie’ en spreekt dat jou meteen aan? Kom dan als Ergotherapeut in de GRZ/ELV werken bij Cordaan.  

 

Wat ga je doen?  

Als Ergotherapeut binnen het domein Specialistische Zorg voor ouderen bij Cordaan ga je werken op een revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team. (Para)medici en verpleging werken samen rondom de cliënt, op de afdeling, maar ook in de thuissituatie. Er is veel aandacht voor een optimaal revalidatieklimaat om een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt te bevorderen. Het takenpakket van de Ergotherapeut bestaat uit het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten die tijdelijk verblijven op één van onze revalidatieafdelingen en het zo nodig vervolgen van je behandeling in de thuissituatie. Je gaat werken in een team dat cliënten zoveel mogelijk stimuleert in zelfredzaamheid en je ondersteunt de cliënt en mantelzorgers bij het behalen van zijn/haar revalidatiedoelen.

 

Waar ga je werken?  

Als Ergotherapeut werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Cordaant zoekt nog een ergotherapeut voor onze revalidatieafdeling in In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep. De doelgroep bestaat voornamelijk bestaan uit orthopedie, trauma en DBC overig.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent gediplomeerd Ergotherapeut, ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister;
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring in zowel de eerstelijns ergotherapeutische behandeling als de geriatrische revalidatie zorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;  
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent flexibel en draagt bij aan kwaliteitsverbetering en innovatie;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en diëtist en je hebt bij voorkeur affiniteit met de ouderenzorg;

 

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij: 

 • Een jaarcontract (min. 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w. ;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Enthousiaste en deskundige collega’s;

Enthousiast?   
Kan jij niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct online, wij ontvangen graag je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Nelleke Joseph - Kruyswijk (teammanager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.