GRZ/ELV Ergotherapeut

Omschrijving

Lees jij ‘geriatrische revalidatie’ en spreekt dat jou meteen aan? Kom dan per direct als ergotherapeut in de GRZ/ELV werken bij Cordaan.

Wat krijg je van ons?
Een afwisselende baan in een bloeiende en dynamische omgeving met enthousiaste en deskundige collega's. Daarnaast bieden we je:

 • Een jaarcontract (min. 24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.; 
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd ergotherapeut, ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister;
 • Je hebt bij kennis en ervaring in de geriatrische revalidatie zorg en/of de eerste lijn;
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en diëtist;
 • je hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Vereisten

Waar ga je werken?
Als Ergotherapeut werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.Je zal als ergotherapeut gaan werken op één van onze revalidatieafdelingen in Amsterdam. Je doelgroep zal voornamelijk bestaan uit orthopedie, trauma en DBC overig.

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut binnen het domein Specialistische Zorg voor ouderen bij Cordaan ga je werken op een revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team. (Para)medici en verpleging werken samen rondom de cliënt, op de afdeling, maar ook in de thuissituatie. Er is veel aandacht voor een optimaal revalidatieklimaat om een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt te bevorderen. Het takenpakket van de ergotherapeut bestaat uit het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten die tijdelijk verblijven op één van onze revalidatieafdelingen en het zo nodig vervolgen van je behandeling in de thuissituatie. Je gaat werken in een team dat cliënten zoveel mogelijk stimuleert in zelfredzaamheid en je ondersteunt de cliënt en mantelzorger bij het behalen van zijn/haar revalidatiedoelen. Er is veel ruimte voor het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het revalidatieklimaat door deelname aan projectgroepen. Kandidaten die kennis en ervaring hebben met e-health hebben onze voorkeur.

Enthousiast?
Kan jij niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct online, wij ontvangen graag je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Nelleke Joseph - Kruyswijk (manager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature