Omschrijving

Wij zijn tijdelijk opzoek naar een GZ psycholoog-Orthopedagoog generalist op ZZP basis. Het gaat om een periode van juli 2024 tot April 2025 voor 12-16 uur in de week. Heb je regie op de behandeling en ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de behandeling en begeleiding aan kinderen en gezinnen waarbij sprake is van complexe problematiek. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog-Orthopedagoog generalist draag je zorg voor diagnostiek en beeldvorming bij cliënten en voer je als regiebehandelaar regie op de behandeling. Je adviseert, ondersteunt en informeert teams, cliënten en verwanten bij de begeleiding. Je voert regie over de door de gedragskundige (collega) uitgevoerde diagnostiek, behandeling en mediërende behandeling. Cordaan Jeugd biedt specialistische diagnostiek, behandeling, begeleiding en respijtzorg. 


Waar ga je werken?
Cordaan Jeugd gaat uit van de menselijke behoeften, die voor iedereen hetzelfde zijn, of je nu een (verstandelijke) beperking hebt of niet. Naast de basisbehoeften (eten, drinken, slapen etc.) is vanuit onze visie het emotionele welbevinden van wezenlijk belang. Dit maakt dat Cordaan Jeugd in de basis uitgaat van het ontwikkelingsdynamisch model en gebruik maakt van Triple C, de Infant Mental Health-visie en HouVast. Cordaan Jeugd biedt begeleiding en behandeling aan kinderen tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking en hun gezinnen, en tevens aan ouders met een verstandelijke beperking en hun kinderen

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde postacademische opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist;
  • Je bent in het bezit van een BIG registratie;
  • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep;
  • Je bent collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature