Omschrijving

De behandeldienst van Cordaan zoekt een enthousiaste en zelfstandige (GZ)-Psycholoog met hart voor de ouderenzorg voor woon- en zorgcentrum Anton de Kom en Eben Haëzer. Per direct en voor 32 uur per week.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT
  (GZ)-psycholoog FWG 65 min. €3.818- en max. €5.752- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  Master psycholoog FWG 60 min. €3.292,- en max. €4.886,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur een GZ-psycholoog. Indien je een masterpsycholoog bent dan ben je in het bezit van een BAPD aantekening;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in de ouderenzorg op het gebied van somatiek en psychogeriatrie. Je kunt zelfstandig een omgangsadvies opstellen en een neuropsychologisch onderzoek uitvoeren;
 • Je bent zelfstandig in het uitvoeren van werkzaamheden;
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team;
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.

Vereisten

Waar ga je werken?
Cordaan biedt behandeling en begeleiding, gericht op gezondheid en welbevinden van individuele cliënten die aangewezen zijn op (psychogeriatrische, somatische, psychiatrische of revalidatie) verpleeghuiszorg. De (GZ)-psychologen binnen Cordaan zijn onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. De multidisciplinaire behandelteams bestaan uit specialisten ouderengeneeskunde, (GZ)-psychologen, paramedici, geestelijke verzorging en een aantal ondersteunende medewerkers. De behandeling en begeleiding worden zoveel mogelijk afgestemd op de leefgewoonten en hulpvragen van de cliënt. Respect en waardering voor de eigenheid van de cliënt wordt getoond door zijn achtergrond, leefgewoonten, wensen en (zorg)behoeften zorgvuldig in kaart te brengen en telkens mee te laten wegen in het aanbod: de vorm en aard van de voorgestelde behandeling en/of begeleiding en de alternatieven. Tevens maak je deel uit van de vakgroep (GZ-)psychologen binnen Cordaan. Verder is Cordaan aangesloten bij de PgD, een professioneel landelijk samenwerkingsverband van psychologen werkzaam in de verpleeghuiszorg.
Voor deze vacature zoeken wij een (GZ)-Psycholoog die gaat werken op Anton de Kom en Eben Haëzer.

Wat ga je doen?
Als (GZ)-psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van 18 (GZ)-psychologen, bestaande uit klinisch neuropsycholoog, GZ-psychologen, PIOGS en masterpsychologen. Je verrricht de volgende werkzaamheden:

 • (Neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten en het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan. Op grond van de diagnostiek stel je een behandelplan op, waarbij conclusies worden vertaald naar alledaagse situaties en waarover je voorlichting en instructies kunt geven aan betrokken;
 • Individuele en mediatieve behandeling en begeleiding van cliënten;
 • Overleg voeren met andere betrokken disciplines over de voortgang van het behandelplan;
 • Geven van psycho-educatie en het begeleiden van het cliëntsysteem;
 • Bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering.

Enthousiast?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Marjo Scheffer (manager behandelaren) via 06-27744545.

Solliciteren kan tot 13-07-2021.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature