GZ-Psycholoog met opleidersambitie

Omschrijving

Cordaan zoekt een enthousiaste en zelfstandige GZ-psycholoog met hart voor de ouderenzorg die tevens werkbegeleider kan zijn voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

 

Cordaan biedt behandeling en begeleiding, gericht op gezondheid en welbevinden van individuele cliënten die aangewezen zijn op (psychogeriatrische, somatische, psychiatrische of revalidatie) verpleeghuiszorg.

De (GZ-)psychologen binnen Cordaan zijn onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. De multidisciplinaire teams bestaan uit verzorgende teams, specialisten ouderengeneeskunde, (GZ-)psychologen, paramedici en geestelijke verzorging. . De behandeling en begeleiding worden zoveel mogelijk afgestemd op de leefgewoonten en hulpvragen van de cliënt. Respect en waardering voor de eigenheid van de cliënt wordt getoond door zijn achtergrond, leefgewoonten, wensen en (zorg)behoeften zorgvuldig in kaart te brengen en telkens mee te laten wegen in het aanbod: de vorm en aard van de voorgestelde behandeling en/of begeleiding en de alternatieven.

   

Waar ga je werken?

Cordaan heeft, als een van de grootste zorgaanbieders in de regio Amsterdam, een aantal grote verpleeghuislocaties met daar in de buurt kleinere locaties met kleinschalig wonen psychogeriatrie en NAH. Op de grote verpleeghuislocaties bieden wij GRZ (CVA, orthopedisch, COPD en/of overige), somatische en psychogeriatrisch zorg. In onze locatie Hof van Sloten huist het expertise centrum GRZ en locatie de Buitenhof is ons expertisecentrum Dementie. Hier wordt momenteel de methode Sociale Benadering bij dementie uitgerold. Jouw werkplek zal in overleg met de managers behandelzaken en de vakgroep psychologie worden bepaald. Verder is Cordaan aangesloten bij de PgD, een professioneel landelijk samenwerkingsverband van psychologen werkzaam in de verpleeghuiszorg.

   

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van 11 psychologen. Je verricht de volgende werkzaamheden:

 • (Neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten en het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan. Op grond van de diagnostiek stel je een behandelplan op, waarbij conclusies worden vertaald naar alledaagse situaties en waarover je voorlichting en instructies kunt geven aan betrokken.
 • Individuele en mediatieve behandeling en begeleiding van cliënten.
 • Extramurale consulten in de wijk
 • Overleg voeren met andere betrokken disciplines over de voortgang van het behandelplan.
 • Geven van psycho-educatie en het begeleiden van het cliëntsysteem.
 • Bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering.
 • Werkbegeleiding geven aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog   

Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze functie bij Cordaan staan de volgende functie-eisen centraal:

 • In bezit van een masterdiploma psychologie, in de richting van klinische neuropsychologie, gerontologie of klinische psychologie en een postmasterdiploma GZ-psycholoog. Je bent minimaal drie jaar geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (BIG).
 • Affiniteit met de doelgroep en ervaring in de ouderenzorg op het gebied van psychogeriatrie, psychiatrie en geriatrische revalidatie. Je kunt zelfstandig een omgangsadvies opstellen en een neuropsychologisch onderzoek uitvoeren.
 • Zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team.
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een tijdelijk contract (32 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

 Meer informatie & solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie Marjo Scheffer M 06-27744545. Solliciteren kan uiterlijk tot en met 15 augustus.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.