(GZ)-Psycholoog met opleidersambitie

Omschrijving

Weet jij leerlingen enthousiast te krijgen over jouw vak als (GZ)-pscyholoog? Ben jij een zelfstandige en enthousiaste (GZ)-psycholoog met hart voor de ouderenzorg? Kom per 1 januari 2020 dan bij Cordaan werken.Jij & Cordaan

Cordaan biedt behandeling en begeleiding, gericht op gezondheid en welbevinden van individuele cliënten die aangewezen zijn op (psychogeriatrische, somatische, psychiatrische of revalidatie) verpleeghuiszorg. Diversiteit in achtergrond, leefgewoonten en cultuur kenmerken de cliënten van Cordaan.

De (GZ-)psychologen binnen Cordaan zijn onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. De multidisciplinaire teams bestaan uit verzorgende teams, specialisten ouderengeneeskunde, (GZ-)psychologen, paramedici en geestelijke verzorging. De (GZ)-psycholoog is standaard betrokken bij alle cliënten van psychogeriatrische, psychiatrie en NAH afdelingen en werkt hierin naast de specialist ouderengeneeskunde.

Cordaan heeft, als een van de grootste zorgaanbieders in de regio Amsterdam, een aantal grote verpleeghuislocaties met daar in de buurt kleinere locaties met kleinschalig wonen psychogeriatrie en NAH. Op de grote verpleeghuislocaties bieden wij GRZ (CVA, orthopedisch, COPD en/of overige), somatische en psychogeriatrisch zorg. Extramuraal/eerstelijns werken zal in de toekomst ook tot de mogelijkheden behoren. Door middel van ons expertisecentrums en ontwikkelteams streven wij ernaar om evidence-based te werken en verbeteren we dus ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg.


Wat ga je doen?
Als (GZ)-psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van 15 psychologen. Je verricht de volgende werkzaamheden:

 • (Neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten en het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan.
 • Individuele en mediatieve behandeling en begeleiding van het cliëntenysteem.
 • Extramurale consulten in de wijk
 • Overleg voeren met andere betrokken disciplines over de voortgang van het behandelplan.
 • Bijdrage leveren aan deskundigheidsbevordering.
 • Werkbegeleiding geven aan psychologen in opleiding tot (GZ)-psycholoog.


Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij een (GZ)-psycholoog voor onze locatie Hof van Sloten in Nieuw West, waar zowel GRZ als langdurige zorg wordt aangeboden. In Hof van Sloten huist het expertisecentrum GRZ en locatie De Buitenhof is ons expertisecentrum Dementie. Binnen de vacature is ruime mogelijkheid de werkplek in te richten naar persoonlijke wensen wat betreft doelgroepen en afdelingen. Eventueel is ook de werklocatie bespreekbaar: Cordaan heeft verpleeghuizen verspreid door heel de stad.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma psychologie, in de richting van klinische neuropsychologie, gerontologie of klinische psychologie en een postmasterdiploma GZ-psycholoog. Je bent minimaal drie jaar geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (BIG).
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in de ouderenzorg op het gebied van psychogeriatrie, psychiatrie en geriatrische revalidatie.
 • Bereidheid en enthousiasme voor het opleiden van psychologen tot GZ-psycholoog.
 • Zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team.
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een tijdelijk contract (uren in overleg, min. 16 uur en max. 32 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 65, min €3.582,- en max. €5.395,- bruto (o.b.v. 36 uur)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Jaap Kamphuis (manager behandelaren) via 06-52717479. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.