HBO verpleegkundige AMC / Cordaan: Wijkkliniek

Omschrijving

In juni 2018 gaat de eerste WijkKliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland open als onderdeel van onze geheel vernieuwde locatie Eben Haezer te Amsterdam Zuidoost. De WijkKliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan. In de WijkKliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg voor acuut opgenomen kwetsbare ouderen.  Vanaf het moment van opname werk je intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriater, verpleegkundigen en paramedici. Naast de medische behandeling zijn onder meer het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar je aan werkt. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Het doel is dat 80% van onze patiënten weer veilig terug kunnen naar de eigen woonomgeving. Hiervoor is, naast de bovengenoemde intensieve multidisciplinaire benadering, ook een goede samenwerking in de zorgketen essentieel. Door intensieve samenwerking met de eerste lijn zorgen we ervoor dat ouderen thuis weer de activiteiten kunnen doen die voor hen van belang zijn.
Een deel van de zorgketen is fysiek aanwezig in Eben Haezer. Zo komen er ook een geriatrisch revalidatiecentrum, mogelijkheden tot eerstelijnsverblijf, vormen van ambulante zorg ( o.a. thuiszorg, fysiotherapie) en woningen voor complexe somatiek (o.a. coma en beademing) en psychogeriatrie.
Voor heel Eben Haezer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren
 

Vereisten

De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

 

Jij & Cordaan

Je bent HBO gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je bent ondernemend en creatief en je hebt zin om samen met je collega's vorm te geven aan een nieuwe locatie van Cordaan. Je overziet overstijgend het gehele zorgproces, coördineert en verleent verpleegkundige zorg waar dat nodig is. Je werkt en denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen, samen met collega’s ontwikkel je beleid om de zorg te verbeteren. Je participeert en werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek. Je hebt expertise op het gebied van de ouderenzorg, acute zorg of wijkzorg. Je hebt een specialisatie-opleiding gevolgd tot klinisch geriatrieverpleegkundige of het lijkt je leuk om deze alsnog te volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van studenten HBO-V of MBO-V en je enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg. Je voelt je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan beste uitkomsten voor ouderen, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie.

 

Wat we je bieden

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 50. Je krijgt een vast contract voor 32-36 uur per week.

 

Informatie & solliciteren
Neem voor meer informatie contact op met Ivo de Jong, locatiemanager Eben Haëzer, 06 – 51 05 33 21. Solliciteren kan via de button: voeg bij je CV een kort en bondige motivatie toe.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.